modeno2 16.04.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Mam taki niewielki taras ze zwykłego betonu .kruszy się już to i nierówne jest to . Ze względu na niepełnosprawność dziecka chciałbym zastosować jakąś wylewkę antypoślizgową(nie wiem czy istnieje w ogóle coś takiego ) Co najlepiej by się nadawało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia111 18.04.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 oj co do antyposlizgowej to nie wiem ale ja sie zastanawiam nad plaza grande pozbruka. ludzie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 18.04.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Mam taki niewielki taras ze zwykłego betonu .kruszy się już to i nierówne jest to . Ze względu na niepełnosprawność dziecka chciałbym zastosować jakąś wylewkę antypoślizgową(nie wiem czy istnieje w ogóle coś takiego ) Co najlepiej by się nadawało ? Może być żywica epoksydowa z dodatkiem piasku - robi się takie rzeczy np. w garażach podziemnych. Tylko że pod to najpierw musi być równe podłoże. Najłatwiej to by bylo ułożyć jakieś płyty betonowe jakiegoś producenta kostki brukowej. Dużo jest teraz tego i bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts