Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dyskretni doradcy na Forum - podziękowanie

Redakcja

Recommended Posts

Na naszym Forum jest wielu fachowców, którzy choć są producentami, prowadzą firmy handlowe czy usługowe, nie łamią regulaminu. Służą forumowiczom wiedzą, a nie wykorzystują pytań i problemów do reklamy swojego produktu. Jesteśmy im za to wdzięczni.

Może warto w tym miejscu docenić dyskretnych doradców. Ktoś Ci pomógł, a dopiero na końcu dowiedziała(e)ś się forumowiczu, że to producent, sprzedawca, wykonawca? Napisz o tym.

Na naszym Forum jest wielu fachowców, którzy choć są producentami, prowadzą firmy handlowe czy usługowe, nie łamią regulaminu. Służą forumowiczom wiedzą, a nie wykorzystują pytań i problemów do reklamy swojego produktu. Jesteśmy im za to wdzięczni.

Może warto w tym miejscu docenić dyskretnych doradców. Ktoś Ci pomógł, a dopiero na końcu dowiedziała(e)ś się forumowiczu, że to producent, sprzedawca, wykonawca? Napisz o tym.

Myślę, że na miano takiego dyskretnego doradcy zasługuje Bio. Może i jego wypowiedzi czasem budzą kontrowersje, ale stara się w nich uzasadnić swój punkt widzenia nie reklamując swojego produktu. O jakości jego produktów może świadczyć fakt, że link do strony jego firmy został podany przez innego forumowicza w wątku ... najlepsze strony www

Podeirzewam, że niewielu forumowiczów wie, że Bio jest producentem ..... Również na czacie Bio udziela zainteresowanym bardzo fachowych porad nie reklamując swojego produktu.

co więcej, nie tylko służą oni bezinteresowną poradą, ale dzięki ich obecności na forum czytelnik, czyli 'człowiek z ulicy', może poznać się na prawdziwym fachowcu i zadecydować o korzystaniu z jego usług.

To jest coś, co jest możliwe tylko tu i na tym forum. Na rynku w "realu" nie ma odpowiednika na to. Musiałbym chyba się kilka razy umówić do kina z potencjalnym wykonawcą, żeby go tak poznać, jak mogę tu na forum.

Ja dzięki forum skorzystałem z usług jareko, niezłego i zbycha (w kolejności alfabetycznej - żeby żaden z nich nie poczuł się urażony). Jak na razie jestem baaardzo zadowolony i od początku wiem, że każdy z nich jest rzetelnym fachowcem w swojej dziedzinie i mnie nie zawiedzie. Współpraca z nimi jest pozbawiona wszelkiego stresu. To bardzo uczucie na budowie "mieć zaufanie do wykonawcy" i nie musieć wszystkiego po nim sprawdzać.

Pozatym oczywiście Respect to pchełek - ojciec wszystkich okien