shitol 13.07.2014 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 13.07.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) w tym miejscu chciałbym bardzo mocno podziękować za pomoc DrKubus, Kubie S, Maciejowi W, Tomaszowi K, Mariuszowi K, Maciejowi K Edytowane 15 Lipca 2014 przez shitol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 22.09.2014 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 http://www.antek-z258.mojabudowa.pl/pliki/antek-z258/image/p1230524%281%29.jpg http://www.antek-z258.mojabudowa.pl/pliki/antek-z258/image/p1230525.jpg http://www.antek-z258.mojabudowa.pl/pliki/antek-z258/image/p1230573.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 22.09.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 No widzę spore postępy Jak robiłeś zakładki na papie idąc od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 22.09.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Czy na ogniomurkach nie powinieneś ocieplić od wewnętrznej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 08.10.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 No widzę spore postępy Jak robiłeś zakładki na papie idąc od góry? podkładałem pod spód Czy na ogniomurkach nie powinieneś ocieplić od wewnętrznej strony? nie będzie ocieplenia od wewnętrznej strony na razie budowa pusta - brak czasu i funduszy w między czasie nakręciłem z kapelą teledysk polecam a tu teledysk z początku roku niestety treść drugiego utworu praktycznie codziennie mi się potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 08.10.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Co do muzyki, to mi się podoba. Kiedy jakiś koncert w Poznaniu? A w zespole na jakim stanowisku? Ja w wolnych chwilach też pogrywam, ale gramy w cięższym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 09.10.2014 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 (edytowane) ja to ten najbardziej owłosiony - gitara i wokalakurat w tym kawałku mało wokalnie się udzielama co do ciężkości grania to grałem kiedys trash (ukochany) ale ekipa się rozleciała potem dołączylem do braci (gitarzysty i basisty) i tak sobie gramyteraz odkąd jest wokalistka to jest dużo lżej bo kiedyś tylko ja darłem papę i było ostrzejale przynajmniej jest wesoło i mamy kupę zabawy z grania a Ty w jakiej kapeli grasz? Edytowane 9 Października 2014 przez shitol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 09.10.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Zacna broda, ja też zacząłem zapuszczać, a jak zobaczyłem koszulkę Acidów, to stwierdziłem :"swój Chłop" Co do kapeli, to się rozkręcamy, bo każdy z nas ma jakieś obowiązki i gramy nie tak często jakbyśmy chcieli, ale za to 5 kawałków autorskich już mamy i kolejne "pączkują" - coś z tego będzie Na razie brakuje nam wokalu i to jest największy problem problem Kumple z zespołu jakieś doświadczenie mają, grając kiedyś w takich kapelach jak Drunkfield czy Slow, a mój to jest pierwszy zespół w jakim gram Jak będziemy coś grać, to postaram się dać znać, myślę, że będzie Ci się podobało Good Luck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol Zimny 17.11.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 witam Serdecznie.Mam na imię Karol i mieszkam we wrześni.Na wiosnę 2015 roku startuję z budową domku jak Pan projekt Z258 Będzie to moja pierwsza budowa i chciałbym uniknąć kilku błędów i doradzić się kogoś kto już przez ten projekt ,, przechodził,,Czy jest szansa spotkania się w jakiś dzień u Pana na budowie,był bym bardzo wdzięczny jakby mi Pan poświęcił ok 15 min mam kilka pytań związanych z projektem i budową.Pozdrawiam serdecznie . mój nr. w razie gdyby pan znalazł chwilkę to proszę o kontakt 604-155-742 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol Zimny 17.11.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Domyślnie witam Serdecznie. Mam na imię Karol i mieszkam we wrześni. Na wiosnę 2015 roku startuję z budową domku jak Pan projekt Z258 Będzie to moja pierwsza budowa i chciałbym uniknąć kilku błędów i doradzić się kogoś kto już przez ten projekt ,, przechodził,, Czy jest szansa spotkania się w jakiś dzień u Pana na budowie,był bym bardzo wdzięczny jakby mi Pan poświęcił ok 15 min mam kilka pytań związanych z projektem i budową. Pozdrawiam serdecznie . mój nr. w razie gdyby pan znalazł chwilkę to proszę o kontakt 604-155-742 witam! we wrześniu rozpoczęliśmy budowę naszego domku i tyle co tu gadać powoli idziemy do przodu tak było: http://www.antek-z258.mojabudowa.pl/galeria.php?current=2&page=1 potem tak: http://www.antek-z258.mojabudowa.pl/galeria.php?current=1&page=1 fundamenty ocieplone zaciągnięte klejem i siatką: http://www.antek-z258.mojabudowa.pl/galeria.php?current=4&page=1 i zdjęcie najaktualniejsze z czwartku: http://www.antek-z258.mojabudowa.pl/galeria.php?current=3&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 17.11.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 nie ma żadnego problemu (do końca tygodnia siedzę w domu więc zapraszam) pozdrawiamMateusz i Marta nr do mnie 535321055 (mateusz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 11.02.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Może byś tak tu coś wrzucił? Za daleko mam do Ciebie (), żeby osobiście obejrzeć, a ciekaw jestem jak to tam teraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 11.02.2015 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 od ostatniego zdjęcia niestety nic się nie zmieniło ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gremlas 11.02.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 A że tak zapytam jeśli można. Ile postawienie tego domku wg ciebie pod klucz będzie kosztowac? Pytam bo projekt ładny i może sam bym sie skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 08.05.2015 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 pytanie do ludzi z WLKP.jakich producentów okien polecaciejakieś konkretne firmy handlowo-montażowe z wrześni i szeroko pojętych okolic są godne uwagi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 08.05.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 (edytowane) ja zakupy okien robię w MS Okna, w Przyborkach masz bardzo dobrego handlowca. Edytowane 20 Września 2015 przez DrKubus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 23.09.2015 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 okna kupione montaż we wtorek (MS)dzięki Kuba za cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 23.09.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 okna kupione montaż we wtorek (MS) dzięki Kuba za cynka Jak tobie będą wstawiać okna to stój nad nimi z wagą i kontroluj piony i poziomy. Miałem doświadczenie z jedną ekipą z MS ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shitol 15.04.2016 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 mały aktual bo forumowo praktycznie umarłem tynki - zrobioneelektryka - zrobionehydraulika - zrobiona czekam teraz na styropian (jaki polecacie na posadzkę?) folię, ułożenie podłogówki i zalanie dodatkowo walcze z ofertami na dachówkę i wykonanie bo tego na pewno sam nie zrobiępóki co będzie albo Creaton Domino (czarna glazura) lub Koramic Orea 9 (czarna glazura)ktoś coś odradzi albo poleciw sumie nadal się biję z myślami czy nie zrobić całego dachu w blachę (ze względów finansowych) pozdrawiami liczę na komentarze ps. zdjęcia wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts