sharan41 22.04.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam. Mam sztachety zrobione z blachy 1mm,dobrze pomalowane pistoletem farbą podkladową. Szukam dobrej farby nawierzchniowej ,najlepiej w kolorze jasny brąz. Czy ktoś może jakąś farbę polecić? Patrzyłem na Dekoral Emakol Strong ,ale nie wiem,czy będzie dobra. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez sharan41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubencki 22.04.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Lakiery przemysłowe SELEMIX, farby wierzchniego krycia z Polifarbu Łódź, ewentualnie Postal. Malujemy nimi ogrodzenia i balustrady. Zero reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alakowalska 17.07.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Malowanie wymaga dużo wysiłku fizycznego, ważna jest też dobrze wybrana farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubencki 17.07.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Malowanie pistoletem to raczej mały wysiłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts