Yacky 23.04.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witamposzukuję informacji na temat szerokości ościeżnic regulowanych Windoor oraz zalecanego wymiaru otworu drzwiowego do zamontowania tych ościeżnic. Kupiłem w grudniu drzwi wraz z regulowanymi ościeżnicami - montuję dopiero teraz (nie pytajcie dlaczego) - i okazuje się że otwory pod ościeżnice są za małe. Albo inaczej - ościeżnice są za duże!. Na stronie producenta - Windoor -są podane wymiary ościeżnic oraz otworu drzwiowego, ale są to wymiary dla nowych, produkowanych od lutego ościeżnic regulowanych, panelowych. Ja podobno mam typ starszy ... i podobno informacja była na stronie producenta. Z tym, ze ja kupiłem u dystrybutora, który takiej informacji nie miał na stronie. nawet nie wiem czy producent miał. Gdybyś ktoś miał to proszę o podesłanie.Mam otwory drzwiowe o szerokości 88,5-90cm a główka ościeżnicy ma 88,5cm. A gdzie tu pianka, gdzie pionowe części ościeżnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 23.04.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 A czy nie lepiej szukać u źródła ? Zadzwoń lub napisz do producenta. Szybciej otrzymasz informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacky 24.04.2014 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Pytałem. Producent twierdzi, że taka informacja była do lutego, ale teraz nie ma i nie jest w stanie przesłać mi takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.04.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 To co to za producent że podstawowe dane ma w tajemnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts