wojciechb 24.05.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Mam pytanie. Jakim środkiem pomalować krokwie na dach (najlepiej tanio i solidnie). Cieśla proponował jakiś srodek NW ale ceny niestety nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.05.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 dobry środek nigdy nie będzie tani, ja swoją więźbę malowałem Dulux-em - jest dostępny bezbarwny i barwiący na zielono i im wieksza bańka tym taniej. z marketów budowlanych najtaniej jest w Leroy Merlin po 348zł za 25litrów. szacunkowa wydajność to 8m2/l ale wszysstko zależy od stopnia wysuszenia Twojego drewna ale jak u siebie malowałem to na 700m2 drewna zużyłem 100l i sam malowałem więc napewno tyle zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerad85 21.09.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Mam problem, cieśla wykonał więźbę dachową i później był ponad miesiąc przestoju i czekania na dekarza. W tym czasie cały kolor impregnatu zniknął z krokwi. Czy trzeba je teraz zabezpieczyć jeszcze raz / impregnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 22.09.2016 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 nie trzeba, ale można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts