wojciechb 24.05.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Czy ktoś budował dom według projektu firmy Archeton Orion 2. Proszę o kontakt. Pozdrawiam. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 25.05.2004 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Może jednak ktoś się zgłosi kto budował Orion 2.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 02.06.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Cześć ja też sukam projektów Archetona ale na Oriona nie wpadłem za dużo domów możesz ściągnąć kolorystykę elewacji ze strony http://www.elewacje.archeton.pl i czekać może ktoś się zgłosi z inwestycjąpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 26.07.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Witam:) Oriona wprawdzie nie buduję, ale zastanawiam się nad nim - jestem na etapie wybierania projektu. Chyba bardziej podoba mi się Babie Lato. Zdecydowałeś się już na Oriona2, czy to dopiero przymiarki? Montana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts