lookaszpl 23.04.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Najprawdopodobniej nie zdaze z przylaczem wody przed tynkami i zastanawiam sie czy bedzie problem przy tynkach maszynowych, ze wode mam w beczkach (lacznie 1000l)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 24.04.2014 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Najprawdopodobniej nie zdaze z przylaczem wody przed tynkami i zastanawiam sie czy bedzie problem przy tynkach maszynowych, ze wode mam w beczkach (lacznie 1000l)? Dobra pompa i nie będzie problemu, ale woda musi być bez zabrudzeń, w miarę świeża i 1000 litrów to mało, musi być z 3000-4000 litrów w zależności od ilości powierzchni do wytynkowania. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Radosław Krasowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 24.04.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja jeszcze na węża który zasysa wodę zakładam rajstopkę żeby nie wciągnąć syfu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.04.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja jeszcze na węża który zasysa wodę zakładam rajstopkę żeby nie wciągnąć syfu.... ufff... ostatnio wlasnie widzialem ze wozisz w samochodzie rajstopki... w dobie gender wolalem nie pytac... ale troche mi ulzylo po tym wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 24.04.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ufff... ostatnio wlasnie widzialem ze wozisz w samochodzie rajstopki... w dobie gender wolalem nie pytac... ale troche mi ulzylo po tym wpisie. dobrze, że nie zajrzałeś głębiej do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 24.04.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ufff... ostatnio wlasnie widzialem ze wozisz w samochodzie rajstopki... w dobie gender wolalem nie pytac... ale troche mi ulzylo po tym wpisie. haha dobre:) ale z tą rajstopką to potwierdzam bo też używałem, wodę ciągnęliśmy 40 metrowym wężem z pobliskiego stawiku.... nawet rajstopka nie pomagała i agregat zapychał się jakimś wrzosem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts