Marko27 23.04.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam.Nie wiem czy założyłem odpowiedni temat w tym dziale.Jesli nie to prosze o wybaczenie.. Mam domek przy grillu na dworze.Dach mam pokryty papą. I chciałbym przejechac daszek tym własnie specyfikiem.Tylko nie wiem jak to rozcienczac. I ile warstw nałożyc? Pomoże ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.04.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Proponuję zapoznać się z tekstem pisanym znajdującym się na opakowaniu.Wiele go nie ma, więc może warto potrudzić się i przeczytać, co pisze producent na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marko27 23.04.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Tak...Przeczytałem.Tylko dokładnie nie rozumiem tego.rozmieszac w stosunku 1 do 2 ,tylko nie wiem czy 1 to woda a 2 to dysperbit lub odwrotnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.04.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Na dach nic nie rozcieńczasz tylko nakładasz tak jak producent to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marko27 24.04.2014 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 W markecie gosciu powiedzial że rozciencza się z woda,także już nie wiem co robić by nie spierdo.... Jestes pewien że się nie rozciencza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marko27 24.04.2014 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Oni też pewnie tyle wiedzą co ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 24.04.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 W markecie gosciu powiedzial że rozciencza się z woda,także już nie wiem co robić by nie spierdo.... Jestes pewien że się nie rozciencza? Tak trudno jest wejść na stronę producenta http://www.tytan.pl/pl/produkty/disprobit-dyspersyjna-masa-asfaltowo-kauczukowa/ Wyraźnie pisze "do gruntowania rozcieńczać wodą w stosunku 1:2" Czyli na dach malować bez rozcieńczenia. Zajęło mi to 30 sekund - litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marko27 24.04.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dzięki.Spoko gość z ciebie.O to mi chodziło.Czy na pape rozcienczac czy nie.Teraz już wiem że nie.POZDRAWIAM i dzięki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts