rafstraz 24.04.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jak w temacie, bardzo podoba mi się kolor dzika orchidea DULUXA, ale w satynie....i kolor raczej gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 24.04.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nie spamuj.... Skąd do jasnej ciasnej mamy wiedzieć jak wygląda dzika lub udomowiona orchidea Duluxa hmmm? Ja wiem, że budowa odmużdża, ale...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 24.04.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Nie spamuj.... Skąd do jasnej ciasnej mamy wiedzieć jak wygląda dzika lub udomowiona orchidea Duluxa hmmm? Ja wiem, że budowa odmużdża, ale...... a ciebie co ugryzło ? Jeśli nie znasz koloru, to się nie wypowiadaj. Poza tym zrobiłaś beznadziejny błąd ortograficzny - MÓZG pisze się przez "ó". raftraz nie pomyliłeś ze Śnieżką ? http://budosklep.com.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_6837aa6c05a2263453d2d9b26a2e4950.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 24.04.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Przeciez niegrzecznie jest wypominać dysortografii. Piu jak można pomóc, nie znając koloru tylko jego nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 24.04.2014 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Śnieżka faktycznie faktycznie!!! chciałam coś błyszczącego najbardziej zbliżonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 24.04.2014 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Specjalnie dla Aleksandryta zdjęcie Dzika orchidea SNIEŻKI na scianie. to ta jasna!!!! Czy teraz łatwiej, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 24.04.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Śnieżka faktycznie faktycznie!!! chciałam coś błyszczącego najbardziej zbliżonego błyszczącego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejz0r 24.04.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Każdy punkt posiadający mieszalnik Śnieżki ( i nie tylko) zrobi Ci ten kolor w satynie - nie ma znaczenia czy kolor jest gotowy czy z mieszalnika .. To ty decydujesz o jakości farby bazowej. Prawdopodobnie do uzyskania tego koloru podstawią białą bazę Śnieżka Satyna. (każdy kolor Śnieżki, Duluxa itd. posiada swój odpowiednik we wzoniku kolorów np. NCS) Co do satyny, ona wcale nie jest błyszcząca .. jest satynowa. Jeżeli miałbym doradzić, to wybrałbym jakiś kolor ze wzronika Tikurilli (Optiva), tam masz 4 stopnie połysku. Dostępne pojemności 0.9, 2,7 i 9l - a jakość na pewno lepsza jak Barwy i Satynowa ze Śnieżki Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez hejz0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 25.04.2014 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 błyszczącego? błyszczącego czyli z lekkim połyskiem, czy mógłby być to Biały Diament z MAGNATA. Magnat ma taki połysk o jaki mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts