maciej.ara 24.04.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Chciałbym położyć w ogrodzie i przy domu chodnik z kamienia/piaskowca, obrobić całość z każdej strony dwoma rzędami kostki granitowej (podobnie jak na zdjęciu) a cały wjazd z bramy do garażu też wykonać z kostki granitowej. Czy moglibyście polecić mi jakąś ekipę z Wrocławia bądź okolic, która profesjonalnie zajmuje się układaniem takich materiałów i potrafi doradzić na początku mniej więcej co i jak? Z tego co wyczytałem na forum to układanie kostki granitowej nie jest taką prostą sprawą i lepiej nie brać pierwszej z brzegu ekipy, dlatego dopytuje tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekWrocław 24.04.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Sprawdź Archi-Kam(podobne zdjęcie do tego, które dodałeś jest nawet na ich stronie). Kupowałem od nich kamień łamany na chodniki i z tego co mi wiadomo to zajmują się tym na większą skalę. Mają też własną ekipę, która kładzie kostkę i tego typu kamienne. Ale to już najlepiej będziesz wiedział jak sam się skontaktujesz Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez MarekWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 24.04.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Piaskowiec na chodnik nie jest dobrym/wygodnym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ara 25.04.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Sprawdź Archi-Kam(podobne zdjęcie do tego, które dodałeś jest nawet na ich stronie). Kupowałem od nich kamień łamany na chodniki i z tego co mi wiadomo to zajmują się tym na większą skalę. Mają też własną ekipę, która kładzie kostkę i tego typu kamienne. Ale to już najlepiej będziesz wiedział jak sam się skontaktujesz Dzięki nawet o nich nie słyszałem. Wydają się wiedzieć co robią, muszę się do nich przejechać. A jeśli chodzi o asortyment, to mają tego aż tyle? Byłem w jednej firmie na obrzeżach Wrocławia, nie będę pisał bo nie chce im robić reklamy. Stan z tym co było na stronie a mieli rzeczywiście był diametralnie różny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ara 25.04.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Piaskowiec na chodnik nie jest dobrym/wygodnym rozwiązaniem. Jeszcze do końca nie podjąłem decyzji co wybiorę. A możesz napisać dlaczego nie i jaki kamień byłby lepszym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekWrocław 25.04.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Dzięki nawet o nich nie słyszałem. Wydają się wiedzieć co robią, muszę się do nich przejechać. A jeśli chodzi o asortyment, to mają tego aż tyle? Byłem w jednej firmie na obrzeżach Wrocławia, nie będę pisał bo nie chce im robić reklamy. Stan z tym co było na stronie a mieli rzeczywiście był diametralnie różny... Wydaje mi się, że jeśli nie robisz jakieś ogromnej inwestycji to powinieneś móc nawet od ręki dostać wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinrylko 22.10.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Cześć, wiesz co ja korzystałem z usług tej firmy http://www.ogrodmiejski.pl/pielegnacja_ogrodow/ jeśli chodzi o zakładanie ogrodu i brukarstwo też. U mnie robili podjazd i chodnik. W sumie to szczerze mogę ich polecić, to co dla mnie najważniejsze to wykonali cała pracę w czasie jaki określili. Jak dla mnie nie ma nic gorszego od tego jak robota stoi Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts