Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo do układania kostki granitowej, Wrocław

Recommended Posts

Chciałbym położyć w ogrodzie i przy domu chodnik z kamienia/piaskowca, obrobić całość z każdej strony dwoma rzędami kostki granitowej (podobnie jak na zdjęciu) a cały wjazd z bramy do garażu też wykonać z kostki granitowej. Czy moglibyście polecić mi jakąś ekipę z Wrocławia bądź okolic, która profesjonalnie zajmuje się układaniem takich materiałów i potrafi doradzić na początku mniej więcej co i jak? Z tego co wyczytałem na forum to układanie kostki granitowej nie jest taką prostą sprawą i lepiej nie brać pierwszej z brzegu ekipy, dlatego dopytuje tutaj.

brukarstwo.jpg

Sprawdź Archi-Kam(podobne zdjęcie do tego, które dodałeś jest nawet na ich stronie).

Kupowałem od nich kamień łamany na chodniki i z tego co mi wiadomo to zajmują się tym na większą skalę.

Mają też własną ekipę, która kładzie kostkę i tego typu kamienne.

Ale to już najlepiej będziesz wiedział jak sam się skontaktujesz ;)

Edytowane przez MarekWrocław

Sprawdź Archi-Kam(podobne zdjęcie do tego, które dodałeś jest nawet na ich stronie).

Kupowałem od nich kamień łamany na chodniki i z tego co mi wiadomo to zajmują się tym na większą skalę.

Mają też własną ekipę, która kładzie kostkę i tego typu kamienne.

Ale to już najlepiej będziesz wiedział jak sam się skontaktujesz ;)

Dzięki nawet o nich nie słyszałem. Wydają się wiedzieć co robią, muszę się do nich przejechać.

A jeśli chodzi o asortyment, to mają tego aż tyle? Byłem w jednej firmie na obrzeżach Wrocławia, nie będę pisał bo nie chce im robić reklamy. Stan z tym co było na stronie a mieli rzeczywiście był diametralnie różny...

Dzięki nawet o nich nie słyszałem. Wydają się wiedzieć co robią, muszę się do nich przejechać.

A jeśli chodzi o asortyment, to mają tego aż tyle? Byłem w jednej firmie na obrzeżach Wrocławia, nie będę pisał bo nie chce im robić reklamy. Stan z tym co było na stronie a mieli rzeczywiście był diametralnie różny...

Wydaje mi się, że jeśli nie robisz jakieś ogromnej inwestycji to powinieneś móc nawet od ręki dostać wszystko.

• 1 year później...

Cześć, wiesz co ja korzystałem z usług tej firmy http://www.ogrodmiejski.pl/pielegnacja_ogrodow/ jeśli chodzi o zakładanie ogrodu i brukarstwo też. U mnie robili podjazd i chodnik. W sumie to szczerze mogę ich polecić, to co dla mnie najważniejsze to wykonali cała pracę w czasie jaki określili. Jak dla mnie nie ma nic gorszego od tego jak robota stoi :p

Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem :)