Gość 20.06.2002 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 Co sądzicie państwo o pokryciach dachowych z płyt onduline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.06.2002 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 hmm , jak widzisz nie jest to zbyt popularny materiał. Nikt za bardzo nie pali się do pokrywania swojego dachu tworzywem sztucznym szczególnie że nie jest to aż tak atrakcyjne cenowo (ale mogę się mylić). Szczerze mówiąc kiedyś się nawet nad tym materiałem zastanawiałem ale żona szybko mi to z głowy wybiła i nie zdążyłem się temu zbytnio przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 25.06.2002 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2002 Mnie to też nie interesuje, chociaż musze przyznać ,że w Stanach widziałem tego trochę /ale z czego oni tam nie budują?/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2002 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 Świetny materiał pokryciowy.Oczywiście popełniłem masę błędów których nie można uniknąć mająctylko 1 kartkę instrukcji.Najpoważniszym problemem w Polsce to brak trwałych materiałów wykańczających. We Francji widziałem uszczelnienia przykominowe o fali identycznej jak ONDULINE.Doskonała jest taśma ołowiana ale u nas nie do kupienia.Taśmy smolisto-aluminowe uszczelniają ale po kilku latach trzeba je wymieniać (właśnie mnie to czeka).Każdy dalszy dach też będę kryć ONDULINE.pozdrawiam Andrzejmój adres : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorianna 18.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ja dam onduline brązowa na stodołę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 19.04.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja mam taką na szopce z drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter2 19.04.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dziadostwo i badziewie jakich malo po 10 latach do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Jest to materiał na tymczasowe krycie. O jego jakości dobitnie świadczy fakt, że trzeba było prawie 9 lat aby ktoś się odezwał . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts