Margolcik 24.04.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Po wielu latach cichego podglądania Waszych zmagań i ja postanowiłam się ujawnić i oficjalnie przywitać. W tym roku zakupiliśmy z mężem mieszkanie (58 m2 - może i nieduże, ale ponoć ma być własne ;p). Oddanie dopiero na początku przyszłego roku, ale my już i tak spać nie możemy, tylko rozmyślamy: co, jak, gdzie... Chyba większość użytkowników tego forum ma podobne rozterki Wiele ciekawych rozwiązań już stąd podpatrzyłam, wiele jeszcze przede mną... ale mam cichą nadzieję, że w razie jakiś problemów znajdzie się dobra dusza, która posłuży radą... Tak więc jeszcze raz witam wszystkich i każdego z osobna... Pozdrawiam, Margo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts