cygano38 24.04.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam serdecznieJestem na etapie zbierania ofert na okna do domu jednorodzinnego.Wysyłając zapytania określiłem, że okna mają być 3 szybowe.Dostałem sporo ofert rozrzut jest ogromny. Dostałem ofertę MAXTHERM od firmy Budal niestety niewiele opini można znaleśćw internecie.W związku z tym proszę o info czy warto się interesować tymi oknami/profilami.Zapraszam do dskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.04.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Zapewne są najtańsze z tych "wysokiej klasy" i szukasz uzasadnienia dla wybrania dobrej ceny.. Maxtherm - to zdaje się dość nowy, rodzimy profil okienny. A kto jest producentem okien na tym profilu i kto je zamontuje? Czy ta firma ma jakieś referencje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cygano38 28.04.2014 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 WitajTak jak napisałem firma Budal.Na tą chwilę nie otrzymałem tych referencji...ten profil na prawdę wygląda ciekawie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARDCOREXXX 07.05.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Witam. Za 3 tygodnie będę miał założone te okna - cóż jest to nowa firma więc wiadomości za dużo nie znajdziesz na ich temat. Ja mam nadzieje że będą się sprawowały bardzo dobrze i będą stabilne , oraz szczelne - bo okna mam DUŻE 2100x2000 .Profil naprawdę jest ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpn105 15.07.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Witam. Za 3 tygodnie będę miał założone te okna - cóż jest to nowa firma więc wiadomości za dużo nie znajdziesz na ich temat. Ja mam nadzieje że będą się sprawowały bardzo dobrze i będą stabilne , oraz szczelne - bo okna mam DUŻE 2100x2000 .Profil naprawdę jest ładny . Czy masz już może założone te okna ? Też dostałem wycenę od firmy BUDAL ale nic o tych oknach znaleść nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cygano38 09.09.2014 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Hej nie zdecydowałem się jednak....zbyt mało informacji!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts