lokalo 25.04.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Powierzchnia Sypialnie 12,61 wymiary 4,26 długość szerokośc 2,96 drzwi chce schowac do niej coś jak w tym stylu z tym ze ja mysle zeby na dłuższą ściane dać lustra na całej powierzchni a sciane z drzwiami pomalowac na kolor reszty scian w sypialni łóżko chce dać 180cm x200 cm ustawienia tak jak na rzucie mieszkania chce ją zrobić ze ścian regipsowych wymiary 180 cm szeroka na 150 cm z jednej strony dwa rzedy wieszaków a z drugiej półki na ciuchy buty pod sam sufit do srodka jeszcze chce chować: małe agd odkurzacz deske do prasowania itp Ma to sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 25.04.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ja mam pokój 4,70 x 3,15cm i identycznie garderobę o wymiarach 1,2x1,8 cm dziś właśnie mąż skończył stawiać ścianki.Natomiast wejście do niej jest od strony łóżka po lewej będą półki 40cm a po prawej wieszaki 60cm i wejście 80cm.U ciebie wychodzi trochę mniej miejsca albo bym zwęziła garderobę albo dała mniejsze łóżko,żeby było dookoła trochę przejścia,lub ustawiała je przy oknie np: http://static.pokazywarka.pl/i/2888387/911224/grtu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 25.04.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Kinka ma rację, że z garderobą o szerokości 150cm będzie za wąskie przejście po obu stronach łóżka 180cm - po ok.45cm a jest jeszcze wystający parapet. Może zróbcie tak jak zrobiła Kinka - garderobę o wymiarach 120x180cm, z wejsciem od strony łożka. Drzwi musiałyby być suwane albo łamane. Ewentualnie wejście od strony drzwi do sypialni ale tu już trudniej zagodpodarować wnętrze żeby nie utrudniać dostępu do wieszaków. Gdyby możliwa była ingerencja w ściany to postarałabym się na Twoim miejscu o wygospodarowanie miejsca do przechowywnia w innej części mieszkania. Na przykład tak - sypialnia skrócona do ok.315cm , stworzony korytarzyk i z niego wejście do łazienki. W przedpokoju przy drzwiach wejściowych będzie miejsce na większą szafę (ok.210cm), w sypialni szafa wnękowa ok.150-160cm i dodatkowa szafa w łazience(na pralkę, mpa, deskę do prasowania itp.). Albo tak - w sypialni szafa wnękowa ok.190cm, z łazienki wydzielona mini-pralnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 26.04.2014 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 U mnie będą drzwi łamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts