Ada1985 25.04.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Witajcie:) Mam na imię Ada. Właśnie przeprowadziłam się wraz z mężem do nowego mieszkania, które niestety wymaga trochę pracy. Poszukuję tu odrobiny inspiracji i podpowiedzi odnośnie praktycznych rozwiązań. Żadne z nas nie ma wielkiego doświadczenia w kwestii remontu i czujemy się nieco zagubieni:) Moją największą bolączką jest łazienka, która jest malutka, a wymaga gruntownej renowacji. Obym znalazła tu jakieś ciekawe pomysły dla siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander909 25.04.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Witaj Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wikunia 28.04.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Hej, ja tez jestem od niedawna ale równiez chciałabym się przywitać: Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika31 28.04.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Witajcie, mam na imię Dominika i mam nadzieję, że dowiem się tutaj czegoś interesującego odnośnie przygotować do kupna lub budowy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander909 28.04.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Witajcie napewno postaramy sie pomoc w kazdym problemie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts