waldorff 24.05.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Jestem wlasnie na etapie poszukiwania ekipy do wykonania fundamentow i stanu surowego.I rece mi opadają jeśli chodzi o umowy,ktore dali mi do przejrzenia potencjalni wykonawcy(albo ich brak na zasadzie "jakoś się dogadamy").W zasadzie sprowadzały się te umowy do określenia wysokości odpłatności za wykonaną usługę (tu brak precyzji co takowa wykonana usługa oznacza) i kar umownych za brak platnosci w określonym umową terminie.Żadnych konsekwencji w stosunku do wykonawcy za przekroczenie terminów ,za wykonanie niezgodne z uzgodnieniami(no wlaśnie,żadnych szczegółów w umowie...),za złą jakość pracy itp.Czy KTOŚ może mi pomóc i zaoferować wzór prostej umowy ale z jakimiś przywilejami również dla inwestora????????Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.11.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Po prostu opracuj swoją wersję umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 30.11.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Po prostu opracuj swoją wersję umowy ale pomogles nie ma co ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 30.11.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Czy KTOŚ może mi pomóc i zaoferować wzór prostej umowy ale z jakimiś przywilejami również dla inwestora???????? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Przeszukałem właśnie archiwum i widzę, że już ktoś o to pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia 07 11.01.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Będziesz musiał zatrudnić kierownika budowy - sprawdź u znajomych ktojes godny i będzie bronił Twoich interesów. Powinien Ci pomóc w w precyzyjnym określeniu zakresu prac i spisaniu umowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts