zone 24.05.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 napiszcie jak u Was jest/będzie umiejscowiony piekarnik: razem z kuchenką gazową/elektryczną, czy oddzielnie np. na wysokości wzroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 24.05.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Oddzielnie, na wysokości blatu/wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 24.05.2004 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 a to kwestai mody, czy rzeczywiście - wygody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 24.05.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Tez mam na wys. wzroku, dla wygody, nie musze się schylać przy wyjmowaniu czy zaglądaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 24.05.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 U mnie bedzie pod plyta ale to dlatego, ze nie ma innej mozliwosci. Gdybym byla to bylby na wysokosci wzroku - mysle, ze tak jest wygodniej chociaz w sumie nie mam porownania, bo do tej pory mialam tylko takie 'podlogowe' piekarniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 25.05.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 a to kwestai mody, czy rzeczywiście - wygody? U nas w kwestii wygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 25.05.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 A jak takie "rozdzielenie" wychodzi cenowo ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 25.05.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Mam razem z kuchnią i to był mój błąd, który na pewno kiedyś naprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 26.05.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Tez planuje piekarnik oddzielnie, na wysokosci blatu.Dudus, kuchnie do zabudowy sa drozsze, niz te w "calosci", ale to tez zalezy od bajerow. tutaj sa cenniki firmy Amica, mozna porownac i sie zorientowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.05.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 U mnie też osobno. Piekarnik na wysokości wzroku. Dla wygody, bo rozwiązanie takie już od wielu lat ma moja kuzynka i bardzo mi się to u niej zawsze podobało. Zasadniczo sprzęty rozdzielone są droższe, ale nam udało się kupić piekarnik za 1000 zł a płytę za 1200. Oba sprzęty Electroluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 26.05.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Nam sie podoba takie rozwiazanie:http://www.ogormans.co.uk/rangemaster_110cm_range_cookers.htmWolnostojaca kuchenka-kombinat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 28.05.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 a jak jest z wygodą takich piekarników wyżej usytuowanych dla niskich osób... gdzie bym nie podeszła to nie sięgam do brytfanki bez przytknięcia brzucha do drzwiczek piekarnika...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 31.05.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 To się robi niekoniecznie frontalnie. Można z boku. Z lewej strony, jeśli używasz prawej ręki itd... Wtedy trzeba być naprawdę okrągłym aby dotknąć drzwiczek brzuchem. Ale fakt, jesli ktoś jest bardzo otyły to powinien zamontować niżej, albo z drzwiczkami podnoszonymi jeśli takie coś w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anian 08.06.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Rozwiązanie osobno jest bardzo dobre. Ale co można wymyślić jeśli mamy małą kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 08.06.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Osobno (duzo pieke w piekarniku) a ciagle schylanie do piekarnika i lazenie na kolanach juz mnie nie bawi (starosc nie radosc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.07.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Ja też wolę osobno, bo .. i podoba mi się to bardziej, i wydaje mi się że jest to znacznie wygodniejsze. na szczęście u mnie w domu ze wzrostem jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.07.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Kupiliśmy oddzielnie. Przede wszystkim z powodu szerokości płyty elektrycznej ...żona koniecznie chciała mieć 90 -tkę.Sprzedawcy zachęcali by kupić zestaw jednoelementowy z powodu niższego podatku Vat 7% (na dwuelementowe był vat22).Przypuszczam (a nawet jestem pewien), że teraz stawka została ujednolicona do 22% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.07.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 U mnie tez oddzielnie. Bedzie piekarnik + lodowa - taki kombajn a calkiem po innej stronie bedzie kuchenka - ale taka wbudowana w blat. pod kuchenka szafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts