Łukasz90 28.04.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam mam pytanie budowlańcy przygotowali mnie do zalania (ułożyli )bloczki do wysokości 2,5mi chcą to zalać betonem na ,,raz" czy jest to poprawne przygotowanie . Czy nie powinno się to wykonywać na mniejszych wysokościach np. co 4 warstwy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 29.04.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 http://blog-budowlany.blogspot.com/2012/07/jak-zrobic-fundament-z-pustakow.html Max 3 warstwy zalewamy. Sąsiad zalewał co warstwe. Po to jest to zbrojenie żeby można było to często robic Prawidłowo to powinno sie ułożyc warstwe, zalać, ułożyc następną, znowu zalać itd. Beton robiony w betoniarce - spokojnie wszystko skonczy sie w jeden dzien w 3 osóby jak tylko pustaki są odpowiednio porozkładane a nie noszone z 20 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts