tobi85 29.04.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam,Mam pokrytą tapetę natryskową lakierem wodnym czy można na ten lakier nanieść farbę w celu odświeżenia ścian ?jakiej farby użyć ?jeśli nie farba to co jeszcze wchodzi w grę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 29.04.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Coś więcej na temat tego lakieru wodnego musiałbyś.Jeśli to był jakiś lakier akrylowy, to farby akrylowe powinny się nadać. Jeśli nie jesteś pewien, to zrób próbkę gdzieś w mało widocznym miejscu (za meblem), poczekaj kilka dni, a potem ostrą gąbką spróbuj zetrzeć farbę, będziesz widział, jak się zachowuje, czy nie odchodzi płatami, nie łuszczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobi85 29.04.2014 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Lakier domalux, półmat o ile dobrze pamiętamhttp://www.domalux.pl/produkty/p/lakier-bezzapachowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 29.04.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Jak pisałem, według mnie, normalne farby akrylowe powinny się tego trzymać. Ale "na pewno" nie wiem, zrób próbę. Albo zadzwoń na infolinię podaną u dołu strony i spytaj, oni tam czasem w takich infoliniach naprawdę miło zaskakują kompetencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts