renacia 29.04.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam mam do zaoferowania nowy panel prysznicowy firmy Corsan - Led Kaskada z hydromasażem. Panel jest nowy - kupiłam go dwa miesiące temu, jednak po przymierzeniu do wnęki prysznica okazał się troszeczkę za duży. Dlatego zmuszona jestem go sprzedać. Ceny w sklepach internetowych wahają się od 900-950zł wzwyż. Cena sprzedaży 750 zł. Dokładny opis panelu i jego funkcji można zobaczyć na zdjęciach. tel. kontaktowy 697 526 820 mail: [email protected] Edytowane 5 Maja 2014 przez renacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renacia 12.05.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Oferta nieaktualna. Panel został sprzeany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts