Inna0410 29.04.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, długo przeglądam forum, ale dopiero teraz zdecydowałam się poprosić o pomoc. Od roku już planujemy jakoś poukładać wszystko w łazience, ale pomysłów brak, bo jest ona maleńka. Jestem zwolenniczką wanny, ale jak będzie ładny prysznic, to też jakoś przeżyję Pewnie pralka już się tam nie zmieści, ale na pewno trzeba ucisnąć piecyk gazowy dwufunkcyjny. Teraz wisi on na ścianie przodem do prysznica, ale wygląda to dość dziwnie. Proszę o jakąś radę. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 29.04.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Gdzie dokładnie wisi ten piecyk.........?Ja tu widzę tylko taki układ: http://static.pokazywarka.pl/i/2898931/954828/fdfhh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inna0410 29.04.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Piecyk jest frontem do kabiny, kabina akurat jest półokrągła, nie umiałam innej narysować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 29.04.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja mam teraz taki piecyk nad wanną trzeba uważać żeby w niego głową nie uderzyć.Można schować piecyk za ściankę,dać brodzić i zamontować same drzwi do prysznica.Wtedy piecyk schować w szafce a pod nią zrobić półeczki.Lub zamiast ścianki dać zasłonkę i schować za nią piecyk i wstawić normalną kabinę. http://static.pokazywarka.pl/i/2899233/801590/fgfhjj.jpg Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inna0410 29.04.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 dziękuję, myślałam o tym, ale niestety ten piecyk nijak tam nie pasuje, bo przez umywalkę nie będzie dostępu do półeczek nawet. Mozna by go dzieś przestawić, tylko gdzie i jak- nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts