Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna. Częstochowa

Recommended Posts

Witam, ciekawa dyskusja ale ja dalej nic nie wiem. Tak jak już pisałem byłem w salonach wysłuchałem, nawet nieźle mówili i dalej nie mogę się zdecydować. Okna plastiki, pakiet dwuszybowy, kolor jednostronny. Z racji pracy zawodowej widzę dużo domów po montażu okien i co jedne to lepsze sztuki. Dlatego pytam o konkretnego sprzedawce w Cze-wie który sprzedaje dobrze wykonane okna i poprawny montaż.

już teraz sporo dwuszybówek nie spełnia obowiązujących przepisów ale kto się tym przejmuje ?

Dalej wielu sprzedawców przedstawia oferty na papierze z odręcznymi rysunkami bez wyliczenia Uw bo nawet rabatów dokładnie obliczyć nie potrafią.

Gorzej jak przyjdzie do odbioru chałupy, jak się jakiś Inspektorek przyczepi lub co gorsza będzie miał laptopa a w nim prosty kalkulator i Uw wyliczy i. . . . papierka nie podpisze

Witam

już teraz sporo dwuszybówek nie spełnia obowiązujących przepisów ale kto się tym przejmuje ?

Dalej wielu sprzedawców przedstawia oferty na papierze z odręcznymi rysunkami bez wyliczenia Uw bo nawet rabatów dokładnie obliczyć nie potrafią.

Gorzej jak przyjdzie do odbioru chałupy, jak się jakiś Inspektorek przyczepi lub co gorsza będzie miał laptopa a w nim prosty kalkulator i Uw wyliczy i. . . . papierka nie podpisze

o ho ho ho chyba nie dożyjemy takich czasów :) takich co by Inspektor takie cuda robił.

Pozdrawiam

• 10 months później...
  • 11 months później...
Dzięki wielkie. Informacje pomocne, zwłaszcza na początku szukania, kiedy się jest totalnym laikiem, a jedyne kontakty dotychczas były z naciągaczami. Szkoda, że nie każdy to rozumie.

Pozdrawiam

No, dlatego mamy internet, sam jak budowałem dom to miałem wielki problem z wszystkim, teraz drugi bym z marszu postawił, nie jest to takie trudne jak się zna kroki. Czytam sobie wątki bo sam szukam okien zrobiliśmy dobudówkę, patrze się czy coś się zmieniło, ale na rynku okien bez wielkich zmian dalej 3 firmy na czele od siebie (bo mam ich) skłaniałbym się mimo wszystko jeszcze raz do :spam: u mają punkty w każdym większym mieście, jak patrze na stronie w Częstochowie na [moderowano] także kto szuka może podjechać i porównać ofertę.

Ale wiadomo, ze dla wielu główny czynnik to cenna, w przypadku okien mówię Wam, nie najważniejszy.

od Moderatora:

UŻYTKOWNIK ZOSTAŁ ZBANOWANY. MIMO OSTRZEŻEŃ NIE ZAPRZESTAŁ DZIAŁALNOŚCI REKLAMOWEJ.

Edytowane przez finlandia
Reklamy są niezgodne z regulaminem forum

• 2 years później...

Jeśli szukasz kogoś od solidnej stolarki okiennej to polecam tylko L:spam:a. Miałam podobne dylematy. Chodziliśmy z mężem po salonach i nic nam to nie dawało. Producent nam wszystko dobrał i wytłumaczył. Co ważne montaż robią perfekcyjnie. To ma duże znaczenie. Mamy okna trzy lata, nasi znajomi 10 lat i nic się z nimi nie dzieje. oczywiście braliśmy też z polecenia kogoś

https://www.:spam:.pl/

Edytowane przez finlandia