jaro4 05.05.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witam, ciekawa dyskusja ale ja dalej nic nie wiem. Tak jak już pisałem byłem w salonach wysłuchałem, nawet nieźle mówili i dalej nie mogę się zdecydować. Okna plastiki, pakiet dwuszybowy, kolor jednostronny. Z racji pracy zawodowej widzę dużo domów po montażu okien i co jedne to lepsze sztuki. Dlatego pytam o konkretnego sprzedawce w Cze-wie który sprzedaje dobrze wykonane okna i poprawny montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 05.05.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nikt ci tutaj konkretnie nie powie kogo masz wybrać, to Twoja decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 05.05.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Ja bym jeszcze przemyslal wybór okien 2 szybowych. Za niedługo żadne okno z taka szyba nie spełni wymagań przepisów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 05.05.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 już teraz sporo dwuszybówek nie spełnia obowiązujących przepisów ale kto się tym przejmuje ?Dalej wielu sprzedawców przedstawia oferty na papierze z odręcznymi rysunkami bez wyliczenia Uw bo nawet rabatów dokładnie obliczyć nie potrafią. Gorzej jak przyjdzie do odbioru chałupy, jak się jakiś Inspektorek przyczepi lub co gorsza będzie miał laptopa a w nim prosty kalkulator i Uw wyliczy i. . . . papierka nie podpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 05.05.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witam już teraz sporo dwuszybówek nie spełnia obowiązujących przepisów ale kto się tym przejmuje ? Dalej wielu sprzedawców przedstawia oferty na papierze z odręcznymi rysunkami bez wyliczenia Uw bo nawet rabatów dokładnie obliczyć nie potrafią. Gorzej jak przyjdzie do odbioru chałupy, jak się jakiś Inspektorek przyczepi lub co gorsza będzie miał laptopa a w nim prosty kalkulator i Uw wyliczy i. . . . papierka nie podpisze o ho ho ho chyba nie dożyjemy takich czasów takich co by Inspektor takie cuda robił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 05.05.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 MM, przepisy zmienią się, powoli, dożyjemy tych czasów skoro już na dziś dzień, robią Ci problemy przy odbiorze jak coś zrobiłeś nie tak jak w projekcie.Teraz już masz wymaganie by Uw miało nie więcej jak 1,3 i jakoś to egzekwować będą, spokojna głowa, będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 06.05.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 jak nie będą chcieli zapłacić to na pewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 06.05.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Kogo Ty odwiedzasz, sprzedawców pietruszki:) czy okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.05.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 nieee, na bazarze pietruszkę liczą w pamięci jak z nut W popatrz na sprzedawców Drutexu jak maja policzyć ofertę odbiegającą od standardów, kolor, inna szyba a nie daj Boże jakieś dodatki To dopiero jest śmiech na sali gdy liczą to na piechotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vorla 06.05.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Dzięki wielkie. Informacje pomocne, zwłaszcza na początku szukania, kiedy się jest totalnym laikiem, a jedyne kontakty dotychczas były z naciągaczami. Szkoda, że nie każdy to rozumie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarreta 18.03.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Co prawda temat trochę umarł.Ale jakby ktoś był jeszcze zainteresowany to ja kupowałam okna w firmie w Częstochowie. Sprzedawcy znali się na rzeczy, a i montaż bardzo sprawnie poszedł.Firma jest na Kiedrzyńskiej. Coś na O...Jak kogoś interesuję to mogą odgrzebać nazwę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kierzykowski 08.03.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 (edytowane) Dzięki wielkie. Informacje pomocne, zwłaszcza na początku szukania, kiedy się jest totalnym laikiem, a jedyne kontakty dotychczas były z naciągaczami. Szkoda, że nie każdy to rozumie. Pozdrawiam No, dlatego mamy internet, sam jak budowałem dom to miałem wielki problem z wszystkim, teraz drugi bym z marszu postawił, nie jest to takie trudne jak się zna kroki. Czytam sobie wątki bo sam szukam okien zrobiliśmy dobudówkę, patrze się czy coś się zmieniło, ale na rynku okien bez wielkich zmian dalej 3 firmy na czele od siebie (bo mam ich) skłaniałbym się mimo wszystko jeszcze raz do u mają punkty w każdym większym mieście, jak patrze na stronie w Częstochowie na [moderowano] także kto szuka może podjechać i porównać ofertę. Ale wiadomo, ze dla wielu główny czynnik to cenna, w przypadku okien mówię Wam, nie najważniejszy. od Moderatora: UŻYTKOWNIK ZOSTAŁ ZBANOWANY. MIMO OSTRZEŻEŃ NIE ZAPRZESTAŁ DZIAŁALNOŚCI REKLAMOWEJ. Edytowane 9 Marca 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilianagomowska 25.06.2018 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Jeśli szukasz kogoś od solidnej stolarki okiennej to polecam tylko L:spam:a. Miałam podobne dylematy. Chodziliśmy z mężem po salonach i nic nam to nie dawało. Producent nam wszystko dobrał i wytłumaczył. Co ważne montaż robią perfekcyjnie. To ma duże znaczenie. Mamy okna trzy lata, nasi znajomi 10 lat i nic się z nimi nie dzieje. oczywiście braliśmy też z polecenia kogoś https://www..pl/ Edytowane 25 Czerwca 2018 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts