omulec 29.04.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Jako, że blok dopiero się buduje, jest czas na to żeby mieć tak jak się chce. A chce się podłogówkę w całym mieszkaniu. Niestety deweloper, a w zasadzie jego biuro sprzedaży jest lekko nieprofesjonalne w kwestiach technicznych. A na polowanie na kierownika budowy czas jeszcze nie nastał. Proszę więc o poradę, jeśli już mam świadomość wad i zalet, jednocześnie administracyjnie zrobić to można. Póki co wiem tylko jak wyglądać ma ogrzewanie w budynku: Piony z rur stalowych. W salonach, pokojach i w części aneksów kuchennych grzejniki płytowe, w łazienkach grzejniki drabinkowe. Instalacja podposadzkowa, rury z tworzyw sztucznych. Instalacja w systemie rozdzielaczowym. Liczniki ciepła zamontowane w szachtach na korytarzach. Budynek zasilany czynnikiem grzewczym przygotowanym w kotłowni gazowej zlokalizowanej nad najwyższą kondygnacją budynku. Jak rozumiem z szachty rozdzielacz rozprowadza to po moim mieszkaniu. I jeśli chcę zrobić podłogówkę powinno się to odbyć zanim wyleją wylewkę O co mam wypytać dewelopera, żebym wiedział czy się da? Grubość wylewki? Inne rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts