akwarysta 24.05.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witam wszystkich. Siedze w domu i marzne, i myślę jak to dobrze, że w naszym domu będzie kominek i nie będę czekać z utęsknieiem (pod koniec maja) na sezon grzewczy. A o czy Wy marzycie w Waszym nowym domku, lub jakie marzenia Wam się spełniły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 24.05.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Ja tam nie mam kominka, ale i tak nie marznę, bo kiedy chcę mogę zapalić w piecu i nie czekać na sezon grzewczy (ostatnio odwiedziłam kilku znajomych w bloku, którzy mieli w mieszkaniach 15 st. brrrrr). A narazie marzę o wygranej w totka, żeby mieć na resztę wykończeń, choć tak naprawdę jak się wykańcza powoli, to każdy drobiazg cieszy. W tej chwili mrzę o ładniejszej pogodzie i większej ilości czsasu wolnego, żeby móc się oddać pracom ogródkowym, które coraz bardziej zaczynają mnie wciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 24.05.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 a ja marzę, żeby być już na etapie wykończeniówki na którą będziemy musieli wziąć kredyt, stan surowy mam nadzieję, jakoś od biedy i z pomoca rodziny uciułamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Marzę o tym żeby w końcu zamieszkać w SWOIM domku i żeby był już ładnie urządzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 24.05.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Ja zawsze miałam beznadziejne łazienki więc cały czas tęsknie i urządzam w marzeniach swoją niedużą łazienkę a przy dzisiejszej pogodzie i temperatueze w bloku 15 stopni Cel. marzę aby w domku zawsze mieć ciepło i nawat zimą chodzić w krótkim rękawku- brrrrrrrrr( lub choćby nawet na goło byle nie w 10 swetrach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 24.05.2004 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 My marzymy, by być już jak najdalej od blokowisk.... By sąsiad nie palił papierosów w oknie....... A tak w ogóle to mamy zaprojektowany strop, tak byśmy mogli postawić 1000 l akwarium!!!! Fantastycznie będzie mieć pralnię i suszarnię, żeby nie biegać po całym domu z suszarka na ubrania. Małe , a cieszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 26.05.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ja też marzę, żeby nie marznąć, żeby było wszystko miało swoje miejsce. Marzę o pięknej kuchni, może nie tej najdroższej, ale takiej, żeby była sercem domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.05.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ja już marzę o zimowych wieczorach przy kominku w salonie. O pieczeniu ciast i mięs w piekarniku elektrycznym umieszczonym na poziomie wzroku (na razie stoi przy telewizorze w mieszkaniu ). O udawaniu sie po produkty spożywcze do spiżarni, a nie trzy piętra w dół i spowrotem na górę (piwnica)... A najbardziej marzę o wprowadzeniu do własnego domu, który będzie od początku do końca mój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 26.05.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Aniu jak to ładnie ujęłaś Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 26.05.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 A ja chyba marze o tym, zeby mi ekipa wykonczeniowa dobrze wszystko zrobila i zeby sympatyczni i nieklopotliwi sasiedzi dopisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 26.05.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ja mażę o kominku, osobnych pokojach dla dzieci, sypialni i duszu domu czyli kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 26.05.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ja marzę o pięknym, przestronnym i kolorowym ogrodzie, gdzie latem będziemy mogli spotykać się z przjaciółmi na grillu. Będę mieszkać przy lesie a więc chciałbym oglądać zieleń o każdej porze roku i przede wszystkim po dniu pracy wracać do swojego zielonego zacisza, zdala od miejskiego zgiełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.05.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Moje marzenia już sie spełnily Mamy dom, co prawda jeszcze mu troche brakuje do pelnej swiętności, ale jest: nasz, duzy, przytulny, z wielkim ogrodem . Dom, gdzie każdy moze robić na co ma ochotę, gdzie mozemy spedzać wolny czas sami albo co częsciej sie zdarza z rodzina i przyjaciółmi. I nikt od nas wieczorem nie musi uciekać, zawsze jakies wyrko do spania sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 26.05.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 A ja marze, aby juz byla sobota i aby budowa ruszyla Poza tym przegladam rozne pisma i co jakis czas marze, aby w naszym domu tez byla piekna kuchnia, pachnialo ciastem, aby dzici mogly grac w pilke w duzym ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.05.2004 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ale powiało marzeniami............... Najwspanialesze jest to,że one mogą się spełnić, a właściwie to się spełniają. Wprawdzie nasz dom dopiero na papierze, ale kiedyś będzie stał na naszej działeczce. Wspaniale jest pić pyszną kawę na własnym tarasie i obserwować własnoręcznie posadzone rośliny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 27.05.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 A tak w ogóle to mamy zaprojektowany strop, tak byśmy mogli postawić 1000 l akwarium!!!! Fantastycznie będzie mieć pralnię i suszarnię, żeby nie biegać po całym domu z suszarka na ubrania. Małe , a cieszy..... Akwarysto, dzięki za pomysł z tym wzmocnieniem pod akwarium, zupełnie o tym nie pomyślałam, a po wielu latach przserwy wrócił pomysł na duże akwarium w nowym dokmu Mam pytanie jeszcze o tą pralnię i suszarnię - gdzie ją zaplanowaliście? Ja będę miała dość mały dom bo mam wąską działkę, ale pod całym domem będą pownice, nie wiem czy właśnie tą kondygnacje można na to wykorzystać. Bardzo fajny pomysł też ze "zsyspem" na brudne ubrania prosto do pralni, można by połączyć te dwie sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 27.05.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Ja marzę o zimowych wieczorach przy kominku z kubkiem gorącej herbaty, o letnich wieczorach na tarasie z lampką wina... o leniwych śniadaniach na tarasie trwających całe przedpołudnie... o oknie połaciowym nad łóżkiem w sypialni, przez które będziemy patrzeć na gwiazdy przed snem Już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 28.05.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Ja marzę o tym aby już mieszkać w moim domeczku i aby nasze marzenia się spełniły!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 28.05.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 O CISZY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 09.06.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 O kominku to marzy mój mężuś.Ja marzę o dużej biblioteczce.A najbardziej i najmniej realnie to o ogrodzie zimowym - takiej szklanej, wilgotnej, prywatnej dżungli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts