krakauer 24.05.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Na zewnątrz, przy ścianie zewnętrznej, mając pion kominowy, chcę umieścić kominek grillowy - szukam projektu. Pomóżcie. K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela i Bogusław 24.05.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Spojrzyj na Idalię z Archipelagu. My taką właśnie budujemy. Mamy ściany i kominy do poziomu stropu i niedługo będziemy projektować wygląd kominka zewnętrznego. Zapewne oprzemy się na oryginalnym projekcie, ale bedą zmiany chociażby ze względu na inną technologię, tzn. klinkier zamiast kamienia.Pozdrawiamy I B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakauer 24.05.2004 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 ...a co to jest ten Archipelag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 24.05.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Rzeczywiście projekt całkiem ciekawy. http://www.archipelag.pl/inc_picture.php?PID=348 My też planujemy zrobić taki grill ale w projekcie go nie mamy. Doprojektowaliśmy sobie tylko dodatkowy komin i chcemy to zrobic według własnego gustu. Co z tego wyjdzie. zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 24.05.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Spróbuję jeszcze raz http://www.archipelag.pl/projekty/projekt.php?pid=40&ExtraNavText=Idalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 MALINKAa w którym miejscu będziecie mieć ten kominek?bo ja też chciałam tylko że mi nigdzie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 24.05.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 BK na małym tarasie tam gdzie jest okienko (chyba) od pomieszczenia gospodarczego. My to okienko zlikwidowaliśmy a drzwi do salonu są przesunięte tam gdzie jest okno. W ten sposób zyskaliśmy cały narożnik. W pomieszczeniu gospodarczym mamy komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 MALINKAdzięki. Niestety my chyba zostawiamy jak jest w tym pomieszczeniu gospodarczymZZastanawiam się nad kominkiem obok drzwi balkonowych z jadalni - nie wiem czy to ma sens.Muszę obgadać z panią architekt.PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakauer 26.05.2004 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 może ktos jeszcze ma jakieś pomysły na taki kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts