pawcio_er 26.04.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Najlepsze są te z Ikei Mam je już kilka lat i nic się nie stało, nie odbarwiły się ani nie powyginały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 06.07.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Ja preferuję sztućce firmowe, mam w domu gerlacha i ciągle wyglądają jak nowe, teraz córce kupię na ich 5 rocznice ślubu bo maja jakieś sczerniałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patikota 19.08.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeśli chodzi o pomoc w wyborze sztućców to wg mnie tylko sztućce Gerlacha. Moi rodzice mają sztućce tej marki od wielu lat i nic złego się z nimi nie stało. Niedawno postanowilam zainwestować i kupić porządne sztućce do własnego mieszkania. Nie było innego wyboru jak Gerlach Kupiłam takie: [moderowano] Fajne jest to połączenie matowej rękojeści z błyszczącą końcówką. No ale w takich sztućcach nie chodzi tylko o wygląd, ale też o jakość. A w przypadku Gerlacha jakość jest bardzo wysoka, a możliwość mycia w zmywarce to jak dla mnie największy atut Edytowane 31 Października 2016 przez finlandia link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faraonka 20.08.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Też mam i też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda77 19.10.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Ja uważam za dobre tylko z Gerlacha. Moja mama obdarowala nimi i mnie i moja siostre i mamy je do tej pory, a już ładne pare lat minęlo. Nie zauażyłam zeby w jakikolwiek sposób były zniszczone, a zmywam je w zmywarce i używam i na codzien i od święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrad89 24.10.2016 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Zdecydowanie Gerlach, marka od lat, ale co za tym idzie jakość użytkowania na lata. A do codziennego użytku polecam sztućce z Ikei bądz z firm Domotti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda77 29.10.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Ja wiem, że jesli komuś zależy jednocześnie na wygladzie, funkcjonalności to musi zainwestować w coś dobrego, z renomowanej firmy a Gerlach własnie taki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda77 04.11.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Ja używam swoich też na co dzień. Nie ma problemu z utrzymaniem ich w należytej czystosci nie tracąc na swoim wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.11.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 zgadzam się, na co dzień ikea, ale warto zainwestowac tez w jakąś klasykę np. właśnie w Gerlacha Zgadzam się, Gerlach to bardzo dobry wybór. A Zepter, no cóż, jeszcze więcej płacimy za markę niż w przypadku Gerlacha a stal nierdzewna przecież ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts