usrobo 01.05.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 witam grupowiczów proszę o pomoc, chcę postawić wiatę na 2 samochody ale nie wiem w jakim miejscu ją postawić zeby wjazd do niej był wygodny. w załączniku zdjęcie wiatę mogę przysunąć do budynku (z którego było robione zdjęcie) jeszcze o ok 1m, w tej chwili jest to rozrysowane na odległości 5m od budynku. zastanawiam się czy samochód bez problemu wjedzie przez bramę i zaparkuje pod wiatą czy zakręt nie jest za ciasny proszę o opinie a moze są jakieś wytyczne ile metrów trzeba zeby było wygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 02.05.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ja bym na Twoim miejscu zrobił łagodniejszy wjazd pod tą wiatę. Zaokrąglił go nieco, a nie robił pod kątem prostym. Będzie znacznie wygodniej.Wielkość wiaty starczy swobodnie na dwa duże auta.A tak w ogóle to dużo lepszym rozwiązaniem byłby garaż na wprost bramy. Szkoda widoku z okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 03.05.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Podjazd oczywiście będzie zaokrąglony (podane linie pokazują odległości)co do ulokowania wiaty to wjazd prosto z bramy do wiaty z prawej strony byłby lepszy ale tam leci woda i kanalizacjanie pozwolą mi chyba wybudować wiaty na lini kanalizacji i wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts