pgt 01.05.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Witam,droga przy, której buduję dom, jest teraz drogą objazdową do innej drogi, na której trwa generalny remont i w związku z tym nie mogę otrzymać zgody na zajęcia pasa drogowego aby zrobić przyłącze wod i kan. Mam już zrobiony projekt i decyzję zezwalającą na umieszczenie przyłącza w drodze....brakuje tylko zgody na zajęcia pasa. Objazd ma być aż do października/listopada...a znając życie coś się opóźni, albo będzie wczesna zima i wtedy Zakład Wodociągów nie pozwoli nic robić...a miałem plan po wakacjach się przeprowadzić. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w podobnych tematach? czy można jakoś wymóc tą zgodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 02.05.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Może przewiertem sterowanym? Pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pgt 05.05.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) To nie przejdzie....bo w ulicy musi być studzienka do kanalizacji (400mm2) a kanalizacja jest na 4 m głębokości, więc trzeba sporą dziurę wykopać aby studzienkę zrobić. Edytowane 6 Maja 2014 przez pgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 05.05.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Spytaj, czy któryś z urzędników nie podjąłby się opracowania projektu organizacji ruchu za drobną opłatą. Innego wytrycha nie widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 no ruch wahadlowy kontrolowany i nic wiecej nie poradzisz, ale tu wole urzednik musi miec, oczywiscie dobra wole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts