barbapis 02.09.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ten serial to samo życie. Bawił mnie za pierwszym razem, ale teraz coraz bardziej wkurza to, że jesteśmy bezsilni wobec pewnych bezsensów naszego życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canon111 03.09.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 ja to mógłbym książkę napisać, na temat fuszerek na mojej budowiena dniach dołącze wam zdjęcia fuszerek, tylko musze sie zastanowc których Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.09.2004 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Odnośnie uryny, to przypomniało mi się, jak onegdaj, na praktykach "zerowych" przed pierwszym rokiem studiów, pomagaliśmy budować Ursynów. .... To chyba bydowaliście Alternatywy 4 ? oj Alternatywy wysiada przy moich obserwacjach. O nie istniejacych pisac juz chyba mozna bez obiekcji - firma STEBUD z C...... (miejscowosci jednak nie podam - jakos zal mi jednak tych ludzi) budowali Wlodarzewska II i takie obrazki (pomijam jak budowali gdyz miejsca tu malo na opis - oddzielny watek trzebaby stworzyc ) na piec budynkow BRAK chocby jednej slawojki - efekty? Trawa pod plotem "wypalona" moczem w ciagu tygodnia, Klatki schodowe - jejku - to juz nawet szalety publiczne za Gomolki i Gierka tak nie smierdzialy a szczytem byl taki obrazek: Odbior ostateczny - okien, tynkow i wyposazenia z kierownikiem budowy i klientem wchodzimy do zamknietego juz od dosc dawna lokalu a tam smrod, ze wytrzymac nie mozna - a skad? na srodku salonu nawalona taka kupa jakby ktos krasule wpuscil a wszystkie okna pozamykane usterek nikt nie zglosil - po prostu klient wycofal sie ciagu dalszego nie znam - czy mieszka w tym mieszkaniu i te kupsko jak zasypia wciaz widzi przed oczyma czy tez inny lokal dostal a w nim ktos inny w nieswiadomosci mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 04.09.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Przerażające!! I to ludzie ludziom... Czy tylko Polak potrafi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 04.09.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Ten serial to samo życie. Bawił mnie za pierwszym razem, ale teraz coraz bardziej wkurza to, że jesteśmy bezsilni wobec pewnych bezsensów naszego życia . Ja miałem odwrotną reakcję - najpierw mnie wkurzał teraz bawi. Z Misiem jest podobnie. Uwikłani w paranoję i...... taką tradycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 04.09.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Przeczytałem wszystko co napisaliście. Planowałem na budowe tak co dwa dni wpadać ze względu na brak czasu ale widze jedno musze spiąć sie i wpadać przynajmniej dwa razy dziennie i to o różnych godzinach. Całe szczęście że ktoś zapoczątkował taki wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.09.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 wojtekn a czy nie lepiej zmusic ich by slawojke postawili? oczywiscie jeskli ten "watek" cie tak przerazil - lub jakis przewozny boks WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 04.09.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 No bez przesady ale doło mi to domyślenia że musze najwyrzej zawalić trochę robote aby ich więcej pilnować tylko czy mój szef nie będzie miał nic przeciwko i tego też bym się obawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 04.09.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 wojtekn, ale masz przepięknego rysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krashan 04.09.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 mam prośbę do kolegi z dziurami w folii dachowej, czym kleiłeś dziury, wogóle twoja opowieśc to tak jakbym widział swoich asów od dachu, jak zapytałem sie czemu eidac łaczenia w blachodachówce, odpowiedział - u sąsiada przecie z też widać... nie mieli ochoty dawać silikonu przy kominach, zaprawki na zarysowania, stwierdzili że nie robi sie obróbek koło okien dachowych.co do dziur to zaczeli je kleic tasmą dwustronną, podziękowałem im skleje sobie sam. Acha i najgorsze - folii nie koło kominów nie wycieli i nie wywineli do góry tylko sobie koło nich zwisa... i jeszcze silkonu nie chcieli dawać, zobacze teraz przez zime ale czuję że będzie ciekło na bank... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 06.09.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Dzięki wielkie za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 A u nas przyszli goście stawiać komin - wleźli na dach, obalili pół litra, zeszli (!) i poszli sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 06.09.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 A powiedz coś więcej o kociakach jakie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Zamieszczę fotki - dziś zrobię cyfrówką. Tylko chyba na wątku o kotach, żeby nie wprowadzać zamieszania..... Ale pozwolę tu sobie na małą reklamę: są czarno-popielate i mają długie pojedyncze białe włosy (bardzo to jest śmieszne!). Jedne bardziej czarne, drugie jasniejsze. Widoczne delikatne pręgi ale nie wiem czy z czasem staną się wyraźniejsze czy wręcz przeciwnie. A poza tym są śliczne!! I chyba będą z nich spore kocury bo mają duże (chmm, czy to właściwe słowo... ) głowy. Chyba sobie jednego zostawimy. Byłby trzeci w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 06.09.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Aby nas tu nie zakrzyczeli prześlij na priwa link do zdjęć Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 09.09.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Oto nowy domek (jeszcze nie zasiedlony) z tarasem nad garażem: http://www.zbychdom.republika.pl/Wpadki/Taras1.JPG A oto efekt złego uszczelnienia tarasu obudowanego niską ścianką: http://www.zbychdom.republika.pl/Wpadki/Taras2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zina 09.09.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 To wszystko, co piszecie jest przerażające. A jak mamusia mówiła, że ona nie chce się już w życiu budować to się śmiałam. No, ale u rodziców nie było tak źle Ot z tego, co pamiętam: kilka okien było wymienianych, w drzwiach frontowych jest szpara na wylot, trzeba było na nowo robić opaskę chroniącą piwnice przed wodą, niektóre podłogi są krzywe itp. Poza tym mamusia niechcący wpadając na budowę, zastała kompletnie pijanego pana od kominków przy krzywo wmontowanym wkładzie i nieszczelnych rurach... Reszty fuszerek nie pamiętam a i mama nie lubi o tym mówić. W rezultacie, mimo, że jestem dopiero na etapie wyboru działki to już teraz siadam do fachowej literatury, może mi to coś pomoże i obędę się bez części błędów. ps. sorka masz świetnego szczurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 14.10.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Inwencja twórcza wykonawcy - brązowa blacha na obróbki przy grafitowej dachówce http://www.zbychdom.republika.pl/Nerja/1.JPG Do tego rynny na różnych poziomach... http://www.zbychdom.republika.pl/Nerja/2.JPG Na dwóch sąsiadujących połaciach dachówka zaczyna się na różnej wysokości... http://www.zbychdom.republika.pl/Nerja/3.JPG Ale przy kominie mogli dać na obróbki grafitową blachę... http://www.zbychdom.republika.pl/Nerja/4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.10.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Inwencja twórcza wykonawcy - brązowa blacha na obróbki przy grafitowej dachówce Hmm... a skoro rynny są brązowe i znajduja się na krawedzi dachu, to wg Ciebie w jakim kolorze miała by być obróbka tejże krawędzi (no, z odcieniem ciut nie trafił ) Do tego rynny na różnych poziomach... A w czym to przeszkadza poza Twoim gustem Ale przy kominie mogli dać na obróbki grafitową blachę... O którą blachę Ci chodziło? Moim zdaniem całkiem ciekawe rozwiazanie (nieszablonowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.10.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Może było tak: ona chciała grafitowy dach a on brązowy - więc poszli na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts