duchu 03.05.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Chcę wybudować schody na podasze obecnie mam takie jak na zdjeciu są masakrycznie krzywe i niewygodne do wchodzenia macie może jakiś pomysł jak przerobić je żeby były wygodniejsze wyburzyć nie ma sensu boje się o strop (wiadomo jak to kiedyś była buowa, zawsze wszystkiego brakowała materiału i na pewno nie jest tak jak według projektu zrobione, tak jest cały dom wybudowany w sumie) myslałem nad tylko utrąceniem stopni i na to drewniane pobudować tylko nie wiem czy były by takie wygodne, a moze macie jakieś inne pomysły ?????http://i60.tinypic.com/35i5921.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_doa 07.05.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Faktycznie te schody są dość krótkie. Widziałam gdzieś w internecie projekty schodów z szufladkami. Może można by je wydłużyć robiąc w schodach schowki czy też mini szufladki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts