Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z Aniołami

Recommended Posts

Witam.

Jak większość z Was forum podczytuję od dawana i od dawna miałam ochotę dołączyć do Was i opowiedzieć Wam historię mojego domu, która wciąż się pisze. Wreszcie nadeszła ta 'wiekopomna chwila" i zdecydowałam się ujawnić wraz ze swoim nowym domem.

Bardzo żałuję, że nastąpiło to tak późno gdyż wszelkie decyzje zmuszona byłam podejmować sama - a w grupie zawsze raźniej no ale jestem i bardzo się cieszę :)

Więc witam ponownie.

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Budowa domu rozpoczęła się spontanicznie i właściwie bez pomysłu na niego. W miesiąc podjęliśmy decyzję że może by warto, znajomi dopingowali i tak w marcu 2012 roku wylaliśmy fundamenty :)

Po dwóch latach zmagań z materią i biurokratyczną maszyną - dom jest ukończony. Za dwa tygodnie mamy zamiar się wprowadzić. Choć do skończenia go tak na prawdę droga bardzo daleka.

Edytowane przez Mela-

Mela, wstaw z komputera fotkę. Jak pojawi się w poście miniaturka kliknij w nią 2 razy lewym klawiszem myszki. Otworzy się okienko i w nim wybierz opcję, np. „full size”. Zaakceptuj i gotowe :)

To samo możesz zrobić edytując starsze już „zazdjeciowane” posty.

powodzenia :)

Niestety nadal nic mi nie wychodzi, po kliknięciu na miniaturkę po prostu otwiera się ona po czym wraca do poprzedniego stanu. Nie ma opcji powiększenia jej, nie otwiera się żadne okienko. Straciłam już cierpliowość. Widać nie jest mi dane publikować na muratorze. Z miniaturami postów publikować nie będę ponieważ zupełnie mi się nie podobają. Trudno, nadal będę z przyjemnością jednak podglądać Wasze Galerie :)

hej Mela :)

taki piękny, zachęcający tytuł....

pewnie szykuje się ciekawa opowieść...

dałaś sobie radę z awatarem :wiggle: to dasz i ze zdjęciami :rolleyes:

nie poddawaj się :no:

ja początkowo wklejałam z Imageshack'a... potem, kiedy stał się odpłatny, nauczyłam się dodawać ze swojego komputera i faktycznie po dodaniu pojawiają się miniaturki, ale edytuję post po załadowaniu fotek.... klikam na otwarte, duże zdjęcie prawym klawiszem myszy i wykorzystuję opcję "kopiuj adres obrazka" i wklejam zdjęcie jeszcze raz pomiędzy tagi

[ img ]....... [ /img ] (ty wpisując nie możesz mieć spacji/przerwy pomiędzy nawiasem a literkami.....

tylko na początku masz a na końcu to samo tylko z ukośnikiem )

jest z tym trochę zabawy, ale da się....

może na początek powklejaj miniaturki, a jak nabierzesz wprawy to sobie poprawisz.... ;)

nie wiem czy coś z tego rozumiesz :p

znacznie prostszy wydaje się sposób Pestki....

pozdrawiam, licząc, że jednak powalczysz :D

Catti, jak technicznie załączyć zdjęcie z kompa, wklejam teraz z fotosika, ale mam limit 100 zdjeć, potem pewnie trzeba płacic, a to mi się nie uśmiecha...

na pasku narzędzi w twoim oknie odpowiedzi jest taka ikona obrazka.... trzeba tam kliknąć :)

wczoraj też u Asizett dziewczyny o tym rozmawiały....

Pestka tłumaczyła dokładnie.....

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?214394-Urz%C4%85dzanie-by-asiazett/page334

Edytowane przez Catti