Mela- 04.05.2014 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Byłam właśnie u Ciebie w ogrodzie Z cytatem od jednej osoby klikasz tylko na tą ikonkę pod postem " - odpowiedź z cytatem Jeśli chcesz zrobić multicytat - czyli w jednym poście umieścić cytaty kilku osób, zaznaczasz wybrane posty znaczkiem w prawym dolnym rogu a potem przy ostatnim poście klikasz na odpowiedź z cytatem i zaznacza Ci wszystkie Sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Super wytłumaczone!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 A to ostatni zakup do pokoju Fafika. Regał. Cos tam kombinujemy z tym pokojem. Pomysł mamy ale fundusze rozkładamy równomiernie na cały dom http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=258149&d=1399215461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Byłam właśnie u Ciebie w ogrodzie No dzisiaj mam domówkę, dzień domowy typowo i nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.05.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela ... gratuluje ... wreszcie widzę "cośniecoś" z wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela ... gratuluje ... wreszcie widzę "cośniecoś" z wnętrz No teraz to mnie zatkało. Konstancja!!!! Ale mnie ucieszył fakt że i Ty tu jesteś!!!!! Od razu jak u siebie się czuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.05.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela mnie tu już nie ma chyba 2 lata ... ale trafiłam po nitce z o....... ... nie ma już tych wnętrz, którymi zaczynałam ... choć coś zostało ... ciesze się, że domek masz prawie gotowy ... prawie bo my ciągle mamy coś w nim do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Pierwotnie miało być tam wymalowane a potem ktoś miał zrobić grafikę na ścianie ale cena takiej grafiki powaliła mnie na kolana. Znalazłam pomysł na zmiennik i chyba fajnie wyszło ] Zarąbiaszczo wyszło !!!!! Jak znajdziesz pokój mojego młodego zobaczysz że mamy wspólny motyw przewodni . Tylko mój bardziej dziecięcy, ale myślę że za 5 lat u mnie to się dużo zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela ... gratuluje ... wreszcie widzę "cośniecoś" z wnętrz No wiedziałam że Twojego avatarka kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela mnie tu już nie ma chyba 2 lata ... ale trafiłam po nitce z o....... ... nie ma już tych wnętrz, którymi zaczynałam ... choć coś zostało ... ciesze się, że domek masz prawie gotowy ... prawie bo my ciągle mamy coś w nim do zrobienia Dlaczego zrezygnowałaś??? Wracaj!!!! Wiem, ze masz piękny dom. Wiem bo widziałam kawałki w wiadomym miejscu. Mój dom nie jest gotowy nawet w połowie i jeszcze dłłuuuugo nie będzie z powodów takich jak u wszystkich. Ale cóż.... każdy dzień jest in plus dla nas. Wracaj mi tu zaraz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.05.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 No wiedziałam że Twojego avatarka kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela mój Oskar jest na etapie gwiezdnych wojen i tylko czekać aż zacznie wprowadzać elementy do swojego pokoju . Także ten który Ty stworzyłaś bardzo by mu się podobał Ja też przy komputerze dziś, bo mam przymusowe leżenie - chora jestem . U Oskara lekarka dziś wysłuchała wirusowe zapalnie oskrzeli - a że ja ostatnio jakaś podatna to mam to samo A tak siedziałabym na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Zarąbiaszczo wyszło !!!!! Jak znajdziesz pokój mojego młodego zobaczysz że mamy wspólny motyw przewodni . Tylko mój bardziej dziecięcy, ale myślę że za 5 lat u mnie to się dużo zmieni No mój syn to już facet a ja stara jestem jak świat Chętnie sobie pooglądam Twój śliczny dom tym bardziej że samotna wdowa jestem cały tydzień. To mnie pełno będzie wszędzie tutaj AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 No mój syn to już facet a ja stara jestem jak świat nie gadaj Tylko dzieci dorastają my jesteśmy wciąż takie same Chętnie sobie pooglądam Twój śliczny dom tym bardziej że samotna wdowa jestem cały tydzień. To mnie pełno będzie wszędzie tutaj AMEN Zapraszam, choc u mnie trochę teraz już trudno coś znaleźć, dużo stron nacykanych. Ale chyba najwięcej zdjęć będzie w okolicy grudnia zeszłego roku bo wtedy się wprowadzaliśmy. Nie zrobiłam do tej pory galerii.......i chyba już nie poczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ja dzisiaj tysiąc rzeczy na raz robię. Sprzątam w szafkach w kuchni, wyprowadzam rzeczy wszelakie do toreb, jutro pojadą na działke to znaczy do domu pojadą . Myję też meble kuchenne ponieważ wraz z mieszkaniem pozostawiam je dla nowych właścicieli. Jeszcze tylko dwa tygodnie, sama nie wiem czy się boje czy cieszę. To totalna rewolucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Emocje z takimi przeprowadzkami są duże Ale przewaga pozytywnych nie? Moja przeprowadzka była na biega , dzień po robiłam Sylwestra na 20 osób . Nie było to do końca przemyślane, bo nerwowa atmosfera się zrobiła Chcieliśmy zdążyć na wigilię, ale panowie od schodów się nie wyrobili, ja chcąc przyśpieszyć roboty sama olejowałam schody dzień przed wigilią i sie podtrułam, także miałam do tego wigilię z bani Ty masz fajnie - to dobrze . Jeszcze 2 tygodnie i spokojnie sobie wszystko przewieziesz i poukładasz Daleko masz do nowego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.05.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 skąd ja to znam ? my wprowadzalismy się dzień przed komunią Nieletniej ... o 3 w nocy Adam montował zlewozmywak i choć miał 2 komplety wszystkiego jakoś nie szło ... ... w akcie desperacji o tej trzeciej wyciągnęłam książkę telefoniczną, która słuzyła mi za taboret i rzekłam "kochanie może zadzwońmy po jakiegoś hydraulika ?" a mój najukochańszy umysł ścisły już gotów się poddać przytomnie zauważył "ale o 3 w nocy" ??? ... i w końcu wygrał z tym zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.05.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 skąd ja to znam ? my wprowadzalismy się dzień przed komunią Nieletniej ... o 3 w nocy Adam montował zlewozmywak i choć miał 2 komplety wszystkiego jakoś nie szło ... ... w akcie desperacji o tej trzeciej wyciągnęłam książkę telefoniczną, która słuzyła mi za taboret i rzekłam "kochanie może zadzwońmy po jakiegoś hydraulika ?" a mój najukochańszy umysł ścisły już gotów się poddać przytomnie zauważył "ale o 3 w nocy" ??? ... i w końcu wygrał z tym zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Emocje z takimi przeprowadzkami są duże Ale przewaga pozytywnych nie? Moja przeprowadzka była na biega , dzień po robiłam Sylwestra na 20 osób . Nie było to do końca przemyślane, bo nerwowa atmosfera się zrobiła Chcieliśmy zdążyć na wigilię, ale panowie od schodów się nie wyrobili, ja chcąc przyśpieszyć roboty sama olejowałam schody dzień przed wigilią i sie podtrułam, także miałam do tego wigilię z bani Ty masz fajnie - to dobrze . Jeszcze 2 tygodnie i spokojnie sobie wszystko przewieziesz i poukładasz Daleko masz do nowego domu? Noooo, ja niestety a może stety jestem hmmm.... dość poukładana. To znaczy taka poukładana wariatka. Takie dwie sprzeczności we mnie. Kilka razy w życiu działałam w chaosie i pwoiedziałam NIGDY WIĘCEJ i tego się trzymam. Do domu przeprowadzam się z torebką i w szpilkach Wsiadam w samochód i zatrzaskuję drzwi i ....tyle przeprowadzki. Dlaczego?? Ano dlatego że wcześniej wszystko zaplanowałam i naprawdę da się. Od 4 miesięcy zwozimy wszystko do domu, zaczęłam od piwnic, potem szafki, szafy, ubrania etc... w tym mieszkaniu pozostały mi tylko niezbędne rzeczy i moje chłopaki. JESTEM GOTOWA A w nowym domu?? Też poukładane już prawie. Dużo rzeczy brakuje ale i póki co tego nie będzie. Właściwie przeprowadzka to już dla mnie teraz za duże słowo, ja po prostu zabiorę szczoteczkę do zębów i przekręcę klucz Fajnie. Jeśli o sam nowy dom chodzi to działka jest na końcu miasta ale jeszcze w mieście, na jego granicy. Blisko ale dla mnie mieszkającej rzut kamieniem od Rynku to koniec świata. No i jest stres i strach i obawa że nie podołam ale i radocha ogromna na ten ogród i fakt że będę mogła przyjaciół zaprosić bez upychania ich na sofach na baczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 No właśnie schody.... ech... Schody to jedyna obsuwa. Pan stolarz zwodził od lutego, już na święta miały być. Po wymianie zdań dość ostrej, pan stolarz zabrał się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts