Mela- 04.05.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 To są rzeczone schody. Zdjęcie stare ale nowsze muszę zgrać z komórki. Schody znajdują się w salonie. Kiedyś salon był podzielony i za schodami znajdował się drugi pokój. Rozburzyłam ścianę jednak gdy to zobaczyłam, zrezygnowałam z pokoju i powiększyłam salon. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=258176&d=1399223132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.05.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela kuchnia ... hol ... a kominek ? ... salon ... no wrzuć coś ... człowiek czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.05.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ehhhhhhhhh ... pamiętam inne zdjęcie z tymi schodami ... ba :rolleyes:nawet dwa ... ale o drugim nie mówimy bo plagiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela kuchnia ... hol ... a kominek ? ... salon ... no wrzuć coś ... człowiek czeka Oj Izka, salon jeszcze w bałaganie, sofy w pudłach na górze w łazience leżą bo pan stolarz wrrrr..... w salonie z gratami wyrozkłądany. Ale co mam to wrzucę tylko poczekać musisz bo na komórce mam a ja techniczna miernota i zrzucić muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Muszem Cię chyba póki co kawałkiem sypialni przekupić. Salon na razie to kartony. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=258177&d=1399224135 I jeszcze kotłownie dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 A to kotłownia i wanna mała. Super pomysł z tą wanienką jest, myjemy tam pieska, wszelkie brudne rzeczy, warzywa etc... Dzięki temu oszczędzam kuchnie. Moja kotłownia generalnie jest bardzo duża i będzie nam służyła jako pralnie i pomieszczenie gospodarcze. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=258178&d=1399224325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) I schody do których zmieniła mi się koncepcja. Schody miały mieć trałki po obu stronach ale kiedy je zobaczyłam wczoraj stwierdziłam że tra lek mieć nie będą. To znaczy będą ale tylko po jednej stronie - ta strona będzie bez trałek. A trałki zaczną się za tym filarem. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=258179&d=1399224562 Edytowane 4 Maja 2014 przez Mela- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.05.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Witam sąsiadkę, choć nie wiem czy po tej samej stronie miasta mieszkamy Bardzo podoba mi się to co już stworzyłaś. Będę kibicować i podglądać tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Witam sąsiadkę, choć nie wiem czy po tej samej stronie miasta mieszkamy Bardzo podoba mi się to co już stworzyłaś. Będę kibicować i podglądać tu i tam A witam!!!! Jak to miło że jest tu ktoś z mojego miasta I zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.05.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Jest tu nas więcej http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=1378 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Jest tu nas więcej http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=1378 A jak mogłabym dołączyć do grupy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.05.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Musisz wejść na wątek i na górnym pasku będzie 'dołącz'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.05.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 w międzyczasie załatwiłam spacer z psem ... troszkę mnie tą sypialnią przekupiłaś ... a przekupisz zupełnie jak powiesz skąd ten obrazek z mostem linowym wprost na drzewo ... obłędny musze taki mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.05.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Heloł Kojarzę ten obraz z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.05.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Konstancja, Ciebie to już dawno nie czytałam. Wrócisz na dłużej? A obraz to chyba poczciwa Ikea. Edit: Zgadza się http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30173216/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.05.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela! Pięknie urządzasz swój dom! Bardzo mi się wszystko podoba Widzę sporo rzeczy z Ikea. Jak dla mnie to same plusy Pozdrawiam Cię serdecznie i z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia, bo wiesz, po takiej dawce, apetyt rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 w międzyczasie załatwiłam spacer z psem ... troszkę mnie tą sypialnią przekupiłaś ... a przekupisz zupełnie jak powiesz skąd ten obrazek z mostem linowym wprost na drzewo ... obłędny musze taki mieć Konstancja, ten obraz to IKEA, dziewczyny rację mają. Ten obraz zauroczył mnie dawno temu i tak jak i Ty powiedziałam sobie MUSZEM GO MIEĆ!!! Jest rewelacyjny, kupujesz go w rulonie więc przewóz to banał. Zachęcam Cię do kupna, jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.05.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ależ się rozkręciłaś dziewczyno pędzisz jak szalona a rano się wydawało, że zrezygnujesz cieszę się, że nie poległaś na tych zdjęciach, bo dom super!! wszystko mi się podoba.... gratuluję przeprowadzki z torebką i w szpilkach wpadnę od czasu do czasu.... a co z tymi schodami? całkiem fajne! (mam podobne ale jeszcze bez balustrady... może mnie natchniesz ) zmieniasz po prostu pierwotną koncepcję balustrady, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mela! Pięknie urządzasz swój dom! Bardzo mi się wszystko podoba Widzę sporo rzeczy z Ikea. Jak dla mnie to same plusy Pozdrawiam Cię serdecznie i z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia, bo wiesz, po takiej dawce, apetyt rośnie Nelli ja też u Ciebie byłam i widziałam dom który budujesz. Jest super, zwłaszcza te przeszklenia. Nie bardzo wiem o co chodzi u Ciebie bo widziałam inny wątek ale mam nadzieję że poznamy się lepiej bo mam zamiar się troszkę zadomowic Dziękuję bardzo za super miłe słowa, to bardzo cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 04.05.2014 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ależ się rozkręciłaś dziewczyno pędzisz jak szalona a rano się wydawało, że zrezygnujesz cieszę się, że nie poległaś na tych zdjęciach, bo dom super!! wszystko mi się podoba.... gratuluję przeprowadzki z torebką i w szpilkach wpadnę od czasu do czasu.... a co z tymi schodami? całkiem fajne! (mam podobne ale jeszcze bez balustrady... może mnie natchniesz ) zmieniasz po prostu pierwotną koncepcję balustrady, tak? Balustradzie mówię NIE. Zmieniam projekt tych schodów. Balustrada zamknie mi pomieszczenie a ze schodów zrobi klatke, poza tym będą takie standardowe wteduy a ja bym chciała nieco inne, bardziej nowoczesne. Otwieram schody na pomieszczenie, nie daję trałek i poręczy. Zaczna sie dopiero za widocznym na fotce słupem. Nie wiem jeszcze co zrobię z następną, górną częścią schodów. Coś nie mam ochoty na trałki z dwóch stron. Coś mi po głowi chodzi i wyleść jeszcze nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts