Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z Aniołami

Recommended Posts

Chyba się udało :) Więc jak przystało na gospodynię zapraszam wszystkich do mojego nie skończonego domu, zaczynając od wiatrołapu.

Ten wiszący kabel już jest zakryty, jest tam coś od alarmu itp, wygląda jak kalkulator, tyle tam przycisków. No ale kabla już nie ma :)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=258122&d=1399204127

WP_20140304_012.jpg

Edytowane przez Mela-

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciąg dalszy, strona od drzwi wejściowych. Wiatrołap jest mały. Nie miałam przez długi czas na niego pomysłu. Wreszcie zobaczyłam tą tapetę i się zakochałam :)

Czy to zdjęcie jest widoczne???

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=258123&d=1399204389

5742.jpg

Edytowane przez Mela-

Wiem, że kuchnia już się obyła i że wiele osób ją ma i że IKEA jest passe ale mi się bardzo podoba i jest taka jaką bardzo chciałam mieć mimo że jakaś bardzo oryginalna nie jest

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=258124&d=1399209615

aSC_0009.JPG

Edytowane przez Mela-

No więc nie wiem co się dzieje bo u mnie te fotki są. A czy zdjęcie kuchni jest czy też nie ma ????

ja nie widzę ani wiatrołapu, ani tapety o której piszesz ani kuchni :(

ale za to łazienki są :yes::yes:

piękne są!

i coś czuję, że cały dom będzie fajnie urządzony...

to, co widzę... podoba mi się :yes:

może potem te zdjęcia wskoczą??

oby!!

Bardzo dziękuję. Będę wklejać sukcesywnie. Pokarzę od początku, jak to się zaczęło ale pomału bo zbyt wiele mam do nadrobienia. Generalnie, aktualnie jestem na etapie zupełnego i końcowego wykańczania. Właśnie robią nam schody wewnętrzne. To ostatnia praca przed wprowadzeniem się.

Schody miały być banałem ale kiedy pojawiły się trzy pierwsze stopnie, już wiem że zmienię ich projekt.

Wrzucę potem fotki i poproszę Was o radę, bo coś mi nie gra...

Mela Witam koleżankę na fm :hug:

i się na Twoim wątku ;)

Czułam że będzie cudnie!!!!! niebanalnie !!!!

Cudne wnętrza stworzyłaś.

Mnie tapeta z wiatrołapu też bardzo się podoba :)

Marylin lubię i też sama kombinowałam gdzie by tu ją :lol2: - ale póki co jest tylko na kalendarzu w jadalni .

Strasznie jestem ciekawa co tam jeszcze wykombinowałaś :)

Buziaki :hug:

Ooooo, jak fajnie, że mnie znalazłaś tutaj :) Bardzo mi miło.

Ja u Ciebie byłam już wczoraj i powaliłaś mnie na kolana swoim domem. Póki co jeszcze się tu rozglądam i niezbyt obeznana jestem ale mam nadzieję szybko załapac.

Możesz mi powiedzieć póki co jak dawać odpowiedzi, chodzi mi o te z cytatem od poprzedniej osoby???

Byłam właśnie u Ciebie w ogrodzie ;)

Z cytatem od jednej osoby klikasz tylko na tą ikonkę pod postem " - odpowiedź z cytatem

Jeśli chcesz zrobić multicytat - czyli w jednym poście umieścić cytaty kilku osób, zaznaczasz wybrane posty znaczkiem w prawym dolnym rogu a potem przy ostatnim poście klikasz na odpowiedź z cytatem i zaznacza Ci wszystkie :)

A teraz pokój syna. Decyzja o tym pokoju zapadła w drodze consensusu :) Miał być taki trochę inny i chyba trochę jest dzięki fototapecie.

Pierwotnie miało być tam wymalowane a potem ktoś miał zrobić grafikę na ścianie ale cena takiej grafiki powaliła mnie na kolana. Znalazłam pomysł na zmiennik i chyba fajnie wyszło :)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=258147&d=1399215238

WP_20140308_001.jpg