ivy17 30.05.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 może wszyscy mają jakiś ciężki okres w pracy? trochę też chyba się szykowało przygotowań do komunii? w tym tygodniu to faktycznie prawie nic się tu nie działo. Marta, a pokażesz krzesła?:rolleyes:w ramach rozruszania Ogólnie dużo mniej sie dzieje na FM, to fakt Duzo osób sie wprowadziło i delektuje sie nowym domkiem do tego prace w ogrodzie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.05.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Ja sie wczasowalam na wsi bo na budowie nic sie nie dzieje ale znalazłam tam pare perełek jak tylko uda mi sie z nowego telefonu zrzucić zdjęcia to zamieszczę u siebie ale uprzedzam ze wszystko w pajęczynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 30.05.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 też mam takie wrażenie i zastanawiam się jaka jest przyczyna:( ja moge mowic za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.05.2015 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 ja moge mowic za siebie [ATTACH=CONFIG]319003[/ATTACH] Szczęściara:) wypoczywaj:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.05.2015 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Próbuję z kom wgrać zdjęcia,ale nic z tego:( wieczorem z kompa wkleję krzesła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.06.2015 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Obiecane krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 02.06.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Marta ale czad!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.06.2015 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Marta ale czad!!! krzesła zostaną, są fajne, z tkaniny aqua clean, no i trochę koloru w nudnym wnętrzu będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 02.06.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 fajne! wszystkie niebieskie czy mieszałaś kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.06.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 fajne! wszystkie niebieskie czy mieszałaś kolory? mam 4 turkusowe, muszę jeszcze 2 dokupić, ale chyba też turkusowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.06.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Marcia krzesła extra!! ożywią wnętrzeNie jestem w stanie nadrobić zaległości.. podczytywałam trochę w między czasie. Blat w kuchni piękny! Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 03.06.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Marta a gdzie kupowalas krzesla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.06.2015 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Marta a gdzie kupowalas krzesla? ja kupowałam na Weście, ale one są firmy Iker, na ich stronie jest dużo konfiguracji, żałuję,że jak ja kupowałam to w promocji nie było z drewnianymi nogami, bo najbardziej mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.06.2015 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Marcia krzesła extra!! ożywią wnętrze Nie jestem w stanie nadrobić zaległości.. podczytywałam trochę w między czasie. Blat w kuchni piękny! Pozdrawiam ciepło Cześć Opiorku, u mnie niewiele się dzieje, wszelkie niedoróbki przestały mi przeszkadzać, muszę w końcu zamówić listwy przypodłogowe, bo wstyd, że tak długo zwlekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 03.06.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nie wiem czemu ale te z drewnianymi nozkami wydaja mi sie mniej stabilne (tak ze zdjecia), pewnie w realu nic takeigo nie ma miejsca:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.06.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 ooooo to te krzesła one często są na weście i też się swego czasu nad nimi zastanawiałam ...muszę w końcu zamówić listwy przypodłogowe, bo wstyd, że tak długo zwlekam:) wstyd to jest (jak u mnie) gdy listwy już prawie drugi miesiąc leżą w garażu i się kurzą, bo nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.06.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 No ja tez wracam powoli do swiata zywych. Komunia zaliczona! Krzesła swietne Takie jakby .... znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.06.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Marta, dobra decyzja Nie udałoby się zrobić lepszych zdjęć? Może jakiś szerszy kadr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.06.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Marta, dobra decyzja Nie udałoby się zrobić lepszych zdjęć? Może jakiś szerszy kadr? no tak, muszę w końcu wyciągnąć aparat i zrobić porządne zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.06.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 no tak, muszę w końcu wyciągnąć aparat i zrobić porządne zdjęcia:) ciągle tylko obiecujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts