Inka87 10.09.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Trochę mnie ominęło Super ten wieszak, wpadł mi w oko gdy Remika pokazała go właśnie z kulami cotton bals na wątku z pokojami dziecięcymi. Zastanawiam się nad nim do pokoju syna, ale patrząc na Twój może jednak wyląduje w wiatrolapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.09.2015 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Tak, ja własnie jak go w Ikei wypatrzyłam, to zupełnie w innym miejscu go planowałam,ale fajnie się wpasował tutaj:) A cotton ballsy miałam już przed chwilą skonfigurowane(kolory), ale w końcu nie kupiłam, bo przypomniałam sobie ile jeszcze rzeczy niezbędnych mam przed nimi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.09.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Martusia Ale śliczny wieszaczek . Spodobał mi się w nowym katalogu. Czy byłoby problemem, gdybyś powiesiła na nim co nieco i pokazała jak wygląda "w pracy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.09.2015 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Martusia Ale śliczny wieszaczek . Spodobał mi się w nowym katalogu. Czy byłoby problemem, gdybyś powiesiła na nim co nieco i pokazała jak wygląda "w pracy" Nie ma problemu, dziś zrobię zdjęcie:) Julisiu, jak fajnie,że wpadłaś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.09.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 O super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.09.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Długo mnie u siebie nie było, ciężki tydzień w pracy za mną, nawet nie miałam kiedy zrobić obiecanego zdjęcia wieszaka:) teraz plan na weekend to odpoczynek:) Odpaliłam pierwszy raz w tym "sezonie" kominek, woodwick black cherry pachnie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.09.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Nie spieszy się . Miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.09.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Nie spieszy się . Miłego odpoczynku Dziękuję Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.09.2015 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Dziewczyny mające ciemne fronty mdf matowe... czym je czyścicie? o ile białe czyści się rewelacyjnie, to te ciemne to porażka. Poradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Martusia, a próbowałaś płynem do mycia naczyń z octem? U slonko reklamowałam tę mieszankę, u siebie, teraz u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.09.2015 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Tomcia, myłam tylko wodą z płynem, ale myślę, że ten ocet może załatwić sprawę, tylko ten zapaszek... no nic, mąż dostanie zadanie:) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Otworzysz okno i po pięciu minutach będzie po zapaszku Pomieszaj płyn z octem pół na pół w butelce ze spryskiwaczem, popsikaj tym, rozetrzyj, poczekaj chwilkę i zmyj czystą wodą. Powinno być mega czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 19.09.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Martusia, a próbowałaś płynem do mycia naczyń z octem? U slonko reklamowałam tę mieszankę, u siebie, teraz u Ciebie no i u mnie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 no i u mnie :rolleyes: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.09.2015 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Otworzysz okno i po pięciu minutach będzie po zapaszku Pomieszaj płyn z octem pół na pół w butelce ze spryskiwaczem, popsikaj tym, rozetrzyj, poczekaj chwilkę i zmyj czystą wodą. Powinno być mega czysto Łazienka bez okienka;))) haha,ale i będzie mycie,dziś już nie smrodziłam,bo gości mieliśmy,ale w poniedziałek działamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 A moja mała łazienka to jaka myślisz jest? Dziś jak zaczęłam psikać drzwi prysznicowe, to trochę pokasłałam Ale ja do tej operacji muszę się zamknąć pod prysznicem, więc dodatkowo jestem odcięta Ale dla efektu "po" warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.09.2015 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Kapsułki fairy zakupione:) w czwartek lub piątek będzie montaż mebli w łazience górnej, już się nie mogę doczekać :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 22.09.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.09.2015 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 będą zdjęcia o tak, będą panowie dziś potwierdzili, że będą, już składają szafki u siebie, żeby u nas szybko poszło:) mam też kilka nowych nabytków: ładny żółty pled, poduszki... powoli udomawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dzień dobry, czekam na stolarzy:) w końcu montaż Mam pytanie, ponieważ poszukuję dywanu, czy wpadł komuś w oko jakiś szary z elementami koloru (najlepiej żółtego)? Druga sprawa - skoro kanapa ma około 2,8, to jaki powinien być wymiar dywanu? (nie chcę zbyt dużego,żeby całego salonu nie zajął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts