Tomkowa 25.09.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nie mogę dodać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]331906[/ATTACH] Próbowałam tak,bo tak od jakiegoś czasu ładuje z kompa,ale z kom wyskakuje mi,że jestem nieuprawniona do dodawania zdjęć a mam 4 zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 25.09.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 dawaj na fejsie, wrzucę jeśli się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.09.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ej noooo, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.09.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Szanowni Państwo, mam zaszczyt przedstawić prześliczną łazienkę Gospodyni Rewelacja, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Byłoby super, gdyby to "szafiszcze" nie było tak duże, ale jak to moja mamuśka skwitowała - tańczyć w łazience nie będziesz:) za to mam FUUUULLLL miejsca na chemię i wszystko inne, zapakowałam, co miałam i dużo miejsca zostało:) musze pochwalić ładne wykonanie, stolarze są naprawdę ok i wyrobili się dziś planuję lampę nożycową czarną, drabinkę koło wanny i jakiś plakat:) Tomcia specjalistko jak myślisz, można te taśmy przyklejać do kafli? ps. dziękuję za dodanie zdjęć :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.09.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 No pewnie, że można Najpierw kafle dokładnie umyj, kup w aptece takie waciki do odkażania np. Leko z alkoholem izopropylowym i nimi odtłuść miejsce, gdzie będzie przyklejona taśma Ja odtłuszczałam też tył obrazków. A potem taśmy przyklej według instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dziękuję, tak zrobię, a tymczasem w ramach relaksu poszukam plakatu:) łyso nad wanną, myślę, że fajnie się wpasuję, a lampę może tę: http://allegro.pl/candellux-harmony-kinkiet-na-wysiegniku-czarny-i5620959954.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.09.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 A ja tam nad wanną widzę takie samo lustro, tyle, że szersze, jak masz nad umywalką Byłoby optycznym powiększeniem łazienki i jednocześnie półką na wazonik, obrazek czy świecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 A ja tam nad wanną widzę takie samo lustro, tyle, że szersze, jak masz nad umywalką Byłoby optycznym powiększeniem łazienki i jednocześnie półką na wazonik, obrazek czy świecę O nie, ja bardzo nie lubię luster:) do tego stopnia, że nadal nie mam lustra w łazience dolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.09.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 To powieś nad wanną dwa plakaty, każdy wielkości lustra nad umywalką Super by wyglądały w takiej samej ramie, jak lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 To powieś nad wanną dwa plakaty, każdy wielkości lustra nad umywalką jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.09.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nie wiem, jakie lustro ma wymiary, ale ten jest piękny: Nawiązuje do kafli z małej łazienki, jest nienachalny i pięknie by się komponował z wybranym przez Ciebie czarnym kinkietem (bardzo fajny jest!) Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dzięki!!! jest świetny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Zagoniłam mojego M. i przymierzyliśmy, wygląda na to,że pasowałyby tam dwa plakaty 50x70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.09.2015 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ku pamięci:https://www.beliani.pl/meble-do-sypialni/dywan/dywan-szaro-niebiesko-zolty-200x300-cm-shaggy-poliester-dinar.html?utm_source=domodi_pl&utm_medium=beezup_pl&utm_campaign=prod_list_beezup_domodi_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.09.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Marta szafiszcza super, widac ze ładnie zrobione. Kazdy schowek jest cenny O nie, ja bardzo nie lubię luster:) do tego stopnia, że nadal nie mam lustra w łazience dolnej taaaa, ja mam gdzie musze ale mimo ze uwilbiam we wnetrzach u innych to u siebie jakoś nie wiedzę zbyt wielu To powieś nad wanną dwa plakaty, każdy wielkości lustra nad umywalką Super by wyglądały w takiej samej ramie, jak lustro jestem za ja też Nie wiem, jakie lustro ma wymiary, ale ten jest piękny: [ATTACH=CONFIG]331927[/ATTACH] Nawiązuje do kafli z małej łazienki, jest nienachalny i pięknie by się komponował z wybranym przez Ciebie czarnym kinkietem (bardzo fajny jest!) Źródło śliczny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.09.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ku pamięci:https://www.beliani.pl/meble-do-sypialni/dywan/dywan-szaro-niebiesko-zolty-200x300-cm-shaggy-poliester-dinar.html?utm_source=domodi_pl&utm_medium=beezup_pl&utm_campaign=prod_list_beezup_domodi_pl Bardzo ładny, idealnie pasuje kolorem i stylem Wkleję, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 26.09.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 zabudowa super wyszła, miejsce do przechowywania to konieczność nawet w sporym mieszkaniu i jak dla mnie wcale ta zabudowa nie jest jakaś wielka czy przytłaczająca, świetnie się właśnie schowała dywan bardzo fajny, bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.09.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Marta, wrzucę jeszcze fotki, na których widać, że ta zabudowa wcale nie jest "szafiszczem" przytłaczającym łazienkę, ale świetnym zagospodarowaniem miejsca Przy sposobności powtórzę: ściana schodowa piękna, a lampy słoikowe świetne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts