ivy17 26.09.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Marta powiem jeszcze raz, szafiszcze super Sama musze o takim pomysleć bo schowków jakoś brak u mnie heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.09.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Super szafa, wcale nie szafiszcze Dwa plakaty będą super wypełnieniem pustki nad wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 26.09.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Byłoby super, gdyby to "szafiszcze" nie było tak duże, świetnie wyszło masz przepiękną łazienkę! za kilka dni w ogóle nie będziesz zauważać wielkości tej szafy (dziwisz się, że wielka, jak jej jeszcze przedwczoraj tam nie było ??.... normalne wrażenie ) schowki są cudowne!! czym więcej tym lepiej.... pięknie jest! pomysł z plakatami przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.09.2015 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Hej Dziewczynki, dzięki raz jeszcze, faktycznie dziś już się bardzo cieszę i powoli przyzwyczajam:) byłam dziś na małych zakupach, wróciłam bez zakupów ... ale, ale znalazłam kilka rzeczy, które widziałabym u siebie żółta pufa z momy, fotel, piękne dywany (ale ceny - mogłabym prawie moją kanapę kupić). Zdecydowałam,że zostanie ten znaleziony wczoraj, wydaje się fajny i te kolory mi pasują spóbuję z neta zdjęcia wkleić, może się uda: Pierwsze zdjęcie z olx, szkoda, że już nieaktualne ogłoszenie, bo mogłabym kupić za połowę ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.09.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Martuś Ale świetna zabudowa . Będziesz miała wszystko pięknie pochowane z wygodnym dostępem. Strasznie zaintrygowała mnie Twoja klatka schodowa. Pokażesz więcej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 27.09.2015 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Marta no przepięknie jest, wcale nie jest za ciężka ta szafa. Super schowek na wszystkie rzeczy, w mieszkaniu teraz mi takiego brakuje, żeby się wszystko zmieściło. Też mnie zaintrygowała klatka schodowa, bo nie pokazywałaś nigdy:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.09.2015 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 witam w słoneczną niedzielę klatka schodowa to nic nadzwyczajnego, ponieważ schody mam w salonie a tutaj jeszcze kawałek zabudowy w łazience z widokiem schodów (i męża myjącego schody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 27.09.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 jak to nic nadzwyczajnego? Super jest! Czym malowaliście tą ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.09.2015 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 jak to nic nadzwyczajnego? Super jest! Czym malowaliście tą ścianę? To taki tynk strukturalny, imitujący beton:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.09.2015 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Lista życzeń: od woodlovers stół Don Vito lub Oddysseus - Moromou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.09.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 a tutaj jeszcze kawałek zabudowy w łazience z widokiem schodów (i męża myjącego schody ) A zerknij TU, wybacz samowolkę we wrzuceniu fotek oraz wyretuszowaniu Małżonka Lista życzeń: [ATTACH=CONFIG]332068[/ATTACH] od woodlovers stół Don Vito lub Oddysseus - Moromou [ATTACH=CONFIG]332069[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]332070[/ATTACH] Stołu to Św. Mikołaj może nie udźwignąć, ale zegar - czemu nie? Wszystko bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.09.2015 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 A zerknij TU, wybacz samowolkę we wrzuceniu fotek oraz wyretuszowaniu Małżonka Stołu to Św. Mikołaj może nie udźwignąć, ale zegar - czemu nie? Wszystko bardzo ładne Hahaha:)) ja chyba jestem zakochana,nir zauważyłam,że te zdjęcia są)) jak profesjonalnie mojego M. wymazałaś,ja tylko kropki umiałam mu domalować ps. Który stół bardziej pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.09.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Fajnie jest być zakochanym Temu pierwszemu stołowi dałabym takiej grubości blat jak ma drugi Ale, chyba wybrałabym pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.09.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Fajnie jest być zakochanym Temu pierwszemu stołowi dałabym takiej grubości blat jak ma drugi Ale, chyba wybrałabym pierwszy Fajnie ... do czasu aż mąż się dowie;))) hahaha żartuję kurcze waham się z tym stołem, mają mi przysłać próbki kolorów, bo tu też nie wiem czy bielony czy naturalny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 pierwszyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.09.2015 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Kurka mój M. za pierwszym,ja za drugim,ale widzę, że moja propozycja nie ma więcej zwolenników:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Kurka mój M. za pierwszym,ja za drugim,ale widzę, że moja propozycja nie ma więcej zwolenników:) drugi niestety kojarzy mi sie z ława w ogródku piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.09.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 drugi niestety kojarzy mi sie z ława w ogródku piwnym Ivy, no przekonałaś mnie chyba:) chociaż nadal mi się podoba:yes: kurcze mam naprawdę duży problem z wyborem stołu, masywne (choć podobają mi się) mogą przytłoczyć kącik, gdzie stół ma stać, więc szukam jakiejś alternatywy i nie ukrywam,że cena też nie może być na miarę MD, Miloni itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.09.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Fajnie ... do czasu aż mąż się dowie;))) hahaha żartuję Mój 15-letni syn opowiedział mi dziś taki dowcip: "- Halo, dzień dobry, mogę z Martą? - Dzień dobry, Marty nie ma w domu - No wiem, jest u mnie, ale pytam, czy mogę" :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 27.09.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Mój 15-letni syn opowiedział mi dziś taki dowcip: "- Halo, dzień dobry, mogę z Martą? - Dzień dobry, Marty nie ma w domu - No wiem, jest u mnie, ale pytam, czy mogę" :rotfl: hahahaha! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts