martaMarcia 06.12.2015 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wiwik jeszcze 5 tygodni mi zostało:) rwy się juz na szczęscie pozbyłam,chociaż ból był okropny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.12.2015 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wani mialam leżeć 2 tygodnie,ale teraz to już nie wiem, obym mogła wyjść na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.12.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Ale na święta to już chyba bezpiecznie będzie? Rozumiem że szykuje się urządzanie ślicznego pokoiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.12.2015 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wani długo by opowiadać, teoretycznie na święta powinno być bezpiecznie,ale wiesz jak to w szpitalu zawsze coś wynajdą. Zobaczymy w przyszłym tygodniu jak lekarz zadecyduje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.12.2015 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 A pokój już PRAWIE gotowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.12.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Martunia dlugo mnie nie bylo a tutaj takie wiesci Ja tez mialam wiercipietow ale wszystko dobrze sie skonczylo Trzymam kciuki abys spedzila spokojne Swieta w domku a po Nowym Roku bedzie sie dzialo . Jestem pewna ze pokoj dzidzica/dzidziczki jest superasny My odpuscilismy wykonczeniowke na kilka lat z powodow zyciowych ale kiedys na pewno skorzystam z Twoich doswiadczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 06.12.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Martus gratuluję ������ Tak coś przeczuwalam, że może chodzić o dzidziusia bo też w ciąży dopadła mnie rwa kiedy mała naciskala na nerwy, także wiem co czujesz. Dokładnie rok temu też leżałam w szpitalu, ale na święta byłam w domu czego i Tobie życzę . Ehh jak ten czas szybko leci duuuuzo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 06.12.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Stol to fajne wiesci ale te drugie jeszcze faaajniejsze. zdrowia i spokoju zycze!!!! I oczywiscie swiat w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.12.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Martus ja to sie od razu domyslilam ale nie chcialam wyskakiwac przed szereg:) wszystko bedzie dobrze i obys szybko wyszla do domku. Czekam z niecierpliwoscia na pokoj dzieciecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.12.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 No ja juz też dawno miałam prv pisać z pytaniem czy można gratulować ale teraz to już widzę można oficjalnie Ja ze starszą leżałam 5 razy a ostatecznie urodziła się w terminie tak więc wierzę że i Ty bezpiecznie dokulasz się do właściwego momentu. BArdzo się cieszę, takie wiadomości ZAWSZE wprawiają mnie w dobry nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.12.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Dziękuję Wam,jak mi miło czytać Wasze posty:) jestem dobrej myśli i liczę,że niedługo wrócę do domu:) tam jeszcze trochę do zrobienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.12.2015 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Martunia dlugo mnie nie bylo a tutaj takie wiesci Ja tez mialam wiercipietow ale wszystko dobrze sie skonczylo Trzymam kciuki abys spedzila spokojne Swieta w domku a po Nowym Roku bedzie sie dzialo . Jestem pewna ze pokoj dzidzica/dzidziczki jest superasny My odpuscilismy wykonczeniowke na kilka lat z powodow zyciowych ale kiedys na pewno skorzystam z Twoich doswiadczen czyli jednak na razke odlozyliscie w czasie swoje plany? Napisz w wolnej chwili maila albo wiadomość ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.12.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Martuś, ja też się domyśliłam jakiś czas temu.... gratuluję serdecznie... myślę, że to najcudowniejszy prezent...na poświętach mnie się udało dostać taki na Dzień Matki relaksuj się ile wlezie w tym SPA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.12.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Martuś, ja też się domyśliłam jakiś czas temu.... gratuluję serdecznie... myślę, że to najcudowniejszy prezent...na poświętach mnie się udało dostać taki na Dzień Matki relaksuj się ile wlezie w tym SPA... Dziękuję Catti:) jest nadzieja,że e piątek wyjdę do domu:) tak bym chciała... już się tak za domem stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.12.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Martus pewnie nudzisz się strasznie. Trzymam kciuki żebyś w piątek mogła wyjść Zdradzisz co będzie ? Chłopiec czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.12.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 :wave: Serdeczne gratulacje !!!! :hug: Trzymaj się dzielnie w szpitalu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.12.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 :wave: Serdeczne gratulacje !!!! :hug: Trzymaj się dzielnie w szpitalu :hug: Dokładam się do życzeń i gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.12.2015 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Martus pewnie nudzisz się strasznie. Trzymam kciuki żebyś w piątek mogła wyjść Zdradzisz co będzie ? Chłopiec czy dziewczynka? Małe niegrzeczne chłopczysko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.12.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Małe niegrzeczne chłopczysko! ojj tam, niecierpliwy jest strasznie Fajna Mama, fajny Tata, piękny pokoik i same mile chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.12.2015 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Już w brzuchu nie chce współpracować,to ja nie wiem co będzie dalej;) mój mąż się obawia,że charakter będzie miał po mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts