martaMarcia 30.08.2016 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Martuś hej sofa 1 - wiele ludzi kupuje netowo, nie oglądając, nie sadzając dupki wcześniej - jak dla mnie nie ma co się tego bać w kuchni bym dała płytę na 2 palniki, skoro to n wynajem wakacyjny to wystarczy spokojne, a dojdzie dziki temu kawałek blatu - co najcenniejsze Karolina masz rację, ale "inwestorka" to moja mama, przekonuję ją do tej internetowej, bo żadna z I. do końca nie pasuje w tym małym salonie. o dp płyty, to dobra uwaga, dzięki Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.08.2016 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Póki co nadal stoimy w miejscu, stolarze jeszcze nie znaleźli czasu na spotkanie, mieszkanie będzie odebrane pod koniec września. Wstępnie wybraliśmy koncepcję kolorystyczną kuchni (a jakże - biała), okrągły stół, 4 krzesła, łózko Malm i stoliczki z lampkami. Wkleję i ocenicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.08.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Ale to łóżko to reż w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga1719514586 01.09.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 nam też, tylko mama boi się kupić sofę przez internet nie widząc jej wcześniej Marta, pierwsza dużo ładniejsza- i efekt zwrócenia uwagi potencjalnych wynajmujących pewny Nie bałabym sie tak kupowania przez internet, teraz jak chcesz coś fajniejszego to jedyna opcja. Zawsze w ciagu 10 dni masz prawo zwrócić. My też do naszego nowego domu (2 tyg temu odebraliśmy w końcu klucze ) kupiliśmy sofę przez internet. Nie wiem jak się siedzi i nie znam nawet takniny Przyjdzie za tydzień. I mam nadzieję, że nie będziemy oddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.09.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 to mieszkanie do wynajęcia na kilka dni, nie musi mieć mega wygodnej sofy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.09.2016 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Martusia, A ja przegapiłam TAKIE WAŻNE WYDARZENIE w Twoim życiu! Gratuluję serdecznie Synusia Śliczny pokoik mu urządziliście Nasz Junior też ma pokój w tych kolorkach . A jak użytkuje się najpiękniejszą z pięknych kuchni ? Uściski serdeczne dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.09.2016 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Martusia, A ja przegapiłam TAKIE WAŻNE WYDARZENIE w Twoim życiu! Gratuluję serdecznie Synusia Śliczny pokoik mu urządziliście Nasz Junior też ma pokój w tych kolorkach . A jak użytkuje się najpiękniejszą z pięknych kuchni ? Uściski serdeczne dla Was kochana, jak się stęskniłam <3 kuchnię użytkuje się cudownie, w ogóle mieszka się wspaniale:) a najbardziej kocham naszą sypialnię chyba z całego domku jest najbardziej moja ciągle kilka rzeczy do zrobienia zostało, ale już mniej niż więcej, niestety jak to zwykle bywa, tych kilku kabli już nie zauważam, a gołe ściany wciąż czekają na zagospodarowanie ściskam mocno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.09.2016 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 to mieszkanie do wynajęcia na kilka dni, nie musi mieć mega wygodnej sofy. no niby nie, ale jednak bym wolała,żeby była wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.09.2016 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Marta, pierwsza dużo ładniejsza- i efekt zwrócenia uwagi potencjalnych wynajmujących pewny Nie bałabym sie tak kupowania przez internet, teraz jak chcesz coś fajniejszego to jedyna opcja. Zawsze w ciagu 10 dni masz prawo zwrócić. My też do naszego nowego domu (2 tyg temu odebraliśmy w końcu klucze ) kupiliśmy sofę przez internet. Nie wiem jak się siedzi i nie znam nawet takniny Przyjdzie za tydzień. I mam nadzieję, że nie będziemy oddawać Witaj Aga, chyba u mnie pierwszy raz macie rację, pierwsza sofa ładniejsza, może faktycznie zaryzykujemy, chociaż zwracanie to problematyczna sprawa, zwłaszcza, że mieszkamy na drugim końcu Polski, więc wszystko będziemy kupowali u siebie albo zamawiali do soebie, a następnie wozili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.09.2016 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Ale to łóżko to reż w kuchni? o Ty Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.09.2016 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jesteśmy po spotkaniu ze stolarzami, wstępnie wybraliśmy materiały do kuchni, na doł szary laminat, górne szafki biały laminat, blat drewnopodobny. Niestety szkło pomiędzy szafkami będziemy musieli zamawiać na miejscu, bo nie chcą się podjąć dowożenia go. Kafelki nie wchodzą w grę, ponieważ nie ma ich kto położyć, ewentualnie może farba? sama nie wiem, wstępnie myśleliśmy o białym szkle. Stolarz zrobi też szafkę pod telewizor i szafę w przedpokoju. Cały czas czekamy,żeby położyli tam panele i zrobili łazienkę, wtedy można będzie zrobić dokładne pomiary. Największy problem mamy z układem mebli kuchennych, bo póki co cały czas wychodzi mało blatu roboczego. Jutro stolarze obiecali wysłać jakiś wstępny projekt, aczkolwiek zbyt długo ich znam,żeby uwierzyć,że jutro to faktycznie jutro, a nie wtorek za 2 tygodnie żartownisie dziś mówili,że po opierniczu za kuchnię (pamiętacie mój powrót z Cypru, do niby gotowej kuchni, gdzie zastałam 3 dolne szafki ) do tej pory budzą się w nocy z krzykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.09.2016 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.09.2016 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 15.09.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 fajnie - na krótki pobyt chętnie bym wynajęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.09.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Luksusowy apartament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 15.09.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Marta a kto ma być docelowym klientem tego mieszkania? Czytam o tych szafkach na wymiar itd i wydaje mi się że strasznie drogo to urządzanie kosztuje.... Jesteście pewni że to się zwróci? No i ja bym chyba jednak bardziej neutralnie urządzała, tzn mniej skandynawsko. I pewnie bym się nie przejmowała ilością blatu roboczego w kuchni - jakoś mi się nie wydaje żeby klienci spędzali czas na gotowaniu, zwłaszcza Ci z bardziej wypchanymi portfelami. Jadą na wakacje, jedzą w knajpach, szkoda czasu na siedzenie w garach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.09.2016 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Marta a kto ma być docelowym klientem tego mieszkania? Czytam o tych szafkach na wymiar itd i wydaje mi się że strasznie drogo to urządzanie kosztuje.... Jesteście pewni że to się zwróci? No i ja bym chyba jednak bardziej neutralnie urządzała, tzn mniej skandynawsko. I pewnie bym się nie przejmowała ilością blatu roboczego w kuchni - jakoś mi się nie wydaje żeby klienci spędzali czas na gotowaniu, zwłaszcza Ci z bardziej wypchanymi portfelami. Jadą na wakacje, jedzą w knajpach, szkoda czasu na siedzenie w garach Meble są z laminatu,blat z laminatu;) większość mebli z ikei:) ma być fajnie,po to aby przyciągnąć klientów,to bedzie wynajmowane przez jedną z agencji zajmujących się tym,oni narzucają poniekąd standard wykończenia i cenę wynajmu. Ja jak mieszkalam w takim apartamencie w te wakacji i byłam z małym dzieckiem,tokorzystałam z kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the-strawberry 08.03.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Droga założycielko wątku, chciałam napisać prywatną wiadomość, ale masz przepełnioną skrzynkę Zaglądasz tu jeszcze? Chciałam Cię zapytać o Twoją łazienkę i płytki Marazzi. Jesteś z nich zadowolona? Mogłabyś jeszcze podzielić się jakimiś zdjęciami? Też się nad nimi zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.03.2017 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Droga założycielko wątku, chciałam napisać prywatną wiadomość, ale masz przepełnioną skrzynkę Zaglądasz tu jeszcze? Chciałam Cię zapytać o Twoją łazienkę i płytki Marazzi. Jesteś z nich zadowolona? Mogłabyś jeszcze podzielić się jakimiś zdjęciami? Też się nad nimi zastanawiam Jestem bardzo zadowolona, skrzynka już wyczyszczona,zapraszam na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.03.2017 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Zobaczylam wpis, wiec wstapilam by chociaz pomachac lapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts