martaMarcia 16.05.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Krzesła swietne, ale mi podobnie jak Mmelisie wizja plam przycmiewa ich urok. Kiedys jak moje dzieci beda juz myslec o tym w co wycieraja ręce będe takie miała.... Kuszą mnie tapicerowane,ale ciemniejsze,ale to chyba niewiele pomoże... a my wróciliśmy niedawno do domu,a w domu czeka na nas kanapa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.05.2015 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Przedstaw nam koniecznie tę kanapę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.05.2015 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Kuszą mnie tapicerowane,ale ciemniejsze,ale to chyba niewiele pomoże... a my wróciliśmy niedawno do domu,a w domu czeka na nas kanapa;) UPRZEjmie donoszę,że kuchnia już działa,a bateria,zgodnie z przewidywaniami, chlapie jak cholera:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 17.05.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 UPRZEjmie donoszę,że kuchnia już działa,a bateria,zgodnie z przewidywaniami, chlapie jak cholera:P W takim razie nie ma zmiłuj, trzeba zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 UPRZEjmie donoszę,że kuchnia już działa,a bateria,zgodnie z przewidywaniami, chlapie jak cholera:P ojjj dasz rade... W takim razie nie ma zmiłuj, trzeba zmienić :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.05.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 UPRZEjmie donoszę,że kuchnia już działa,a bateria,zgodnie z przewidywaniami, chlapie jak cholera:P do kosza ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 18.05.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Przypadkiem trafiłam w Gdańsku;))) Marta, a gdzie dokładnie? Jeszcze nie pora na krzesła, ale może za jakiś czas bym tam zajrzała. Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 18.05.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 UPRZEjmie donoszę,że kuchnia już działa,a bateria,zgodnie z przewidywaniami, chlapie jak cholera:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.05.2015 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 do kosza ją Karolina, niestety nie ma szans, na razie działa metoda "delikatnego odkręcania" czuję,że dojdę do perfekcji w obchodzeniu się z niesforną baterią zostanie wymieniona zaraz po tym jak do domu zawita stół, krzesła, meble w sypialni i tv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.05.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 a żebyś wiedziała:lol2: na tym forum same czarownice :P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.05.2015 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Marta, a gdzie dokładnie? Jeszcze nie pora na krzesła, ale może za jakiś czas bym tam zajrzała. Piękne! w moma studio, wybór większy niż we Wrocku, ale pani jakoś mało pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 zostanie wymieniona zaraz po tym jak do domu zawita stół, krzesła, meble w sypialni i tv:) pfii to tylko kilka drobnych rzeczy zostalo... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 w moma studio, wybór większy niż we Wrocku, ale pani jakoś mało pomocna. trzeba bylo jej pomoc z ta pomoca..ja bym wiedziala co i jak zrobic ojj, kochana zebys Ty mnie widziala w akcji w Kolbaskowie na stacji... leciala lacina ze hoho..ludzi w kolejce pelno (jak to przy granicy, kazdy tankuje) a ja nawet nie zwracalam uwagi na to co mowie..nalezalo sie dziewczynie co ja pisze..jakiej dziewczynie, babie, pi**pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.05.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 trzeba bylo jej pomoc z ta pomoca..ja bym wiedziala co i jak zrobic ojj, kochana zebys Ty mnie widziala w akcji w Kolbaskowie na stacji... leciala lacina ze hoho..ludzi w kolejce pelno (jak to przy granicy, kazdy tankuje) a ja nawet nie zwracalam uwagi na to co mowie..nalezalo sie dziewczynie co ja pisze..jakiej dziewczynie, babie, pi**pie no miałam ochotę jej zwrócić "deliaktnie" uwagę,żeby się od kompa oderwała i pomogła, ale już dałam sobie spokój, nie byłam przekonana do krzeseł, a ona też nie zachęcała, więc odpuściliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.05.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dziewczyny wiecie jak u mnie jest... czy możecie doradzić jaki stół pasowałby? Nadmienię tylko,że jest dość mało miejsca, więc chyba najlepiej,żeby stół nie był zbyt masywny, a krzesła całkowicie dosunięte, więc bez podłokietników, przynajmniej te bo bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 no miałam ochotę jej zwrócić "deliaktnie" uwagę,żeby się od kompa oderwała i pomogła, ale już dałam sobie spokój, nie byłam przekonana do krzeseł, a ona też nie zachęcała, więc odpuściliśmy. pewnie siedziala na jakims portalu albo forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MyInteriorCats 19.05.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 jak tak nieco z poślizgiem ale Twoja kuchnia, Marto, jest PIĘKNA szkoda tylko, że tak mało zdjęć wrzuciłaś Krzesła interesujące, nie powiem testowałaś jak się na nich siedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.05.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 jak tak nieco z poślizgiem ale Twoja kuchnia, Marto, jest PIĘKNA szkoda tylko, że tak mało zdjęć wrzuciłaś Krzesła interesujące, nie powiem testowałaś jak się na nich siedzi ? Dziękuję,obiecuję więcej zdjęć a krzesła niesamowicie wygodne,to ta sama seria co moje krzesło na płozach,kupione ostatnio z myślą o sypialni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.05.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Marta, a na jaką kanapę się ostatecznie zdecydowaliście? Bywam z doskoku, wstyd się przyznać, nie ogarniam co u kogo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.05.2015 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 (edytowane) Wybaczcie fatalne zdjęcia, bo jeszcze nadal u nas prowizorka:) Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts