pnna migotka 20.05.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Fajna:) też taka miękka jak ta ikeowska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 widac gdzie sie pupa czesciej siada fajna kanapa u mnie sa teraz fajne promocje na kanapy..kurde zakochalam sie, a wiem ze nie mloge teraz kupic zaraz Tobie wysle fotke z gazetki na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.05.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Mel wyslij mi fotke tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Mel wyslij mi fotke tez na fb wysle link :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.05.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 a mi też polukam sobie i powzdycham Marta super kanapa się prezentuje... pewnie miękka że się w niej zapadasz? z 5-6 osób się zmieści na niej spokojnie, co?? jak długa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.05.2015 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 a mi też polukam sobie i powzdycham Marta super kanapa się prezentuje... pewnie miękka że się w niej zapadasz? z 5-6 osób się zmieści na niej spokojnie, co?? jak długa??? Ona ma 278, więc myślę,że tak wygodnie to 4 osoby, w sumie będą w weekend goście to się okaże:) siedzisko jest na tyle szerokie,ze jak się oboje połozymy po przeciwn ych stronach, to sobie nie przeszkadzamy:) jest miękka, ale w inny sposób niż upatrzona przeze mnie wcześniej Nockeby:) no cóż... jest taka jak chciałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.05.2015 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 teraz przydałyby się jakieś stoliki kawowe? myślicie,że lepsze białe czy czarne do tej kombinacji? może białe, żeby nie przesadzić z tym czarnym? hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Karolina, poszlo Martusia, mam obecnie ciemny stol i mnie jasna cholera na ten kurz bierze z bialym bylo latwiej, dopoki dzieci z zarelkiem sie nie dokoptowaly ale znacznie latwiej mi sie czyscilo niz ta czern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.05.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 stolik w kolorze? http://static1.9design.pl/pol_pm_Kare-design-Stolik-kawowy-Egg-zolty-57x62-4018_5.jpg http://karestyle.pl/product-pol-4018-Kare-design-Stolik-kawowy-Egg-zolty-57x62.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.05.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 (edytowane) A ja nie lubie takich zapadajacych sie kanap bo mi potem ciezko wstac Marta czy te poduszki (siedziska) sa jakos przymocowane? Teraz mam taka "poduchowa" i ciagle musze poprawiac te poduchy bo jak sie tylko troszke bardziej opre to sie wysuwaja siedziska .Juz nie wspomne o ciaglym wybieraniu popcornu ,paluszkow jak dzieci zrobia sobie kino .U mnie takie kanapy chocby najwygodniejsze odpadaja . Panno migotko jak Twoje lazienki? Pokaz prosze troszeczke Edytowane 20 Maja 2015 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.05.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 A ja nie lubie takich zapadajacych sie kanap bo mi potem ciezko wstac Marta czy te poduszki (siedziska) sa jakos przymocowane? Teraz mam taka "poduchowa" i ciagle musze poprawiac te poduchy bo jak sie tylko troszke bardziej opre to sie wysuwaja siedziska .Juz nie wspomne o ciaglym wybieraniu popcornu ,paluszkow jak dzieci zrobia sobie kino .U mnie takie kanapy chocby najwygodniejsze odpadaja . Panno migotko jak Twoje lazienki? Pokaz prosze troszeczke NO COŚ Ty:) normalnie się wstaje,poduchy są przymocowane,a więc nieruchome;) to jest normalna kanapa tylko trochę bardziej miękka,bo ma warstwę z pierza:) niw jest to jednak ten rodzaj kanapy,w której robią się "wielkie wgniecenia po tyłku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.05.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 stolik w kolorze? http://static1.9design.pl/pol_pm_Kare-design-Stolik-kawowy-Egg-zolty-57x62-4018_5.jpg http://karestyle.pl/product-pol-4018-Kare-design-Stolik-kawowy-Egg-zolty-57x62.html Kolorowy mi się podoba,tylko nóg takich stalowych błyszczących nie lubię czekam na kolorowe krzesła z Westa i jak zostaną to żółty stolik by do nich pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 20.05.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Pokażę łazienki, tylko muszę je dokończyć ale to chyba już całkiem niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.05.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Pokażę łazienki, tylko muszę je dokończyć ale to chyba już całkiem niedługo... Przyznam się, że też na Twoje łazienki czekam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.05.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Martuś, Twoje wnętrza wyglądają jak ze zdjęć z gazet wnętrzarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 21.05.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 teraz przydałyby się jakieś stoliki kawowe? myślicie,że lepsze białe czy czarne do tej kombinacji? może białe, żeby nie przesadzić z tym czarnym? hm? A mozna przesadzic z czarnym?:D hejka...kanapa fajna. wyglada wygodnie..co ci tam na liscie zostalo? stol tylko? napisz jak kuchnia sie sprawuje..kilka dni minelo:) jeszce co do stolika to moze jakies odcienie grafitu? albo kolor;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.05.2015 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 A mozna przesadzic z czarnym?:D hejka...kanapa fajna. wyglada wygodnie..co ci tam na liscie zostalo? stol tylko? napisz jak kuchnia sie sprawuje..kilka dni minelo:) jeszce co do stolika to moze jakies odcienie grafitu? albo kolor;) Co zostało? oj lista jest długa: stół, zabudowa pod schodami, nadal listew przypodłogowych brak,lustra w łazienkach, meble do sypialni, zabudowa w górnej łazience, tv:) jeszcze trochę mniejszych rzeczy by się nazbierało:) kuchnia sprawuje się super:) właśnie niedawno wróciliśmy z pracy, w piekarniku piecze się łosoś, no fajnie jest:) jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.05.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Marta, wysłałam ci maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.05.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Najwazniejsze ze Tobie pasuje Jelsi poduchy sa przymocowane to na pewno praktyczniejsza od mojej (na szczescie to nie ja placilam za to dziadostwo:P) Marta ja bym dala bialy stolik na jakis fajnych nowoczesnych nogach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts