martaMarcia 21.05.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Marta, wysłałam ci maila Już sprawdzam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.05.2015 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Martuś, Twoje wnętrza wyglądają jak ze zdjęć z gazet wnętrzarskich Justynka, dziękuję nawet jeśli to trochę na wyrost:) przyznam jednak, że bardzo lubię to nasze mieszkanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.05.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Martuś, ja myślę ze większość dziewczyn się ze mną zgodzi ze to nie jest na wyrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 21.05.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Co zostało? oj lista jest długa: stół, zabudowa pod schodami, nadal listew przypodłogowych brak,lustra w łazienkach, meble do sypialni, zabudowa w górnej łazience, tv:) jeszcze trochę mniejszych rzeczy by się nazbierało:) kuchnia sprawuje się super:) właśnie niedawno wróciliśmy z pracy, w piekarniku piecze się łosoś, no fajnie jest:) jak u Ciebie? moze porownamy swoje listy? jestes juz na grande finale moja droga. moze ci sie wydaje inaczej ale jak sie patrzy z mojej perspektywy to u was juz ostatnie szlify;) A podpytam o poekarnik jeszcze...zaciekawilas mnie nim. jesli sie sprawuje tak jak wyglada to daruje sobie jakiekolwiek szukanie:) u mnie? u mnie jest las:lol2: skonczyl sie etap ze cos sie dzialo i codziennie bylo widac postep w pracy. teraz czekamy na podloge. w miedzyczasie jest maly ale znaczacy sukces-sypialnia rozkmilona. byl to dla mnie maly stres. wiedzialam co mniej wiecej ale nie wiedzialam jak to zrobic. mala pogadanka z projektantem i sa decyzje gdzie jakie kolory i jakie materialy. ma spokojniejsza glowe wiec rzucam to wszystko i znikam na dluuugie wakacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 21.05.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Martuś, ja myślę ze większość dziewczyn się ze mną zgodzi ze to nie jest na wyrost oj nie jest! jest jak z magazynu i to szanujacego sie magazynu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.05.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 moze porownamy swoje listy? jestes juz na grande finale moja droga. moze ci sie wydaje inaczej ale jak sie patrzy z mojej perspektywy to u was juz ostatnie szlify;) A podpytam o poekarnik jeszcze...zaciekawilas mnie nim. jesli sie sprawuje tak jak wyglada to daruje sobie jakiekolwiek szukanie:) u mnie? u mnie jest las:lol2: skonczyl sie etap ze cos sie dzialo i codziennie bylo widac postep w pracy. teraz czekamy na podloge. w miedzyczasie jest maly ale znaczacy sukces-sypialnia rozkmilona. byl to dla mnie maly stres. wiedzialam co mniej wiecej ale nie wiedzialam jak to zrobic. mala pogadanka z projektantem i sa decyzje gdzie jakie kolory i jakie materialy. ma spokojniejsza glowe wiec rzucam to wszystko i znikam na dluuugie wakacje;) na wakacje...zabierz mnie:rolleyes: tak masz rację, już jesteśmy na finiszu i bardzo mnie to cieszy, to, co zostało i tak już mi tak nie przeszkadza (no może z wyjątkiem stołu). Piekarnik ok, ale szczerze powiem, że jeszcze za dużo nie używałam, do tej pory chyba 3 razy:) ciężko mi porównać, bo poprzedni był stary i teraz w porównaniu z tamtym Gorenje super:) więcej napiszę jak już jakieś ciasto upiekę ps. a jaki jest pomysł na sypialnię? zdradź coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 21.05.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 na wakacje...zabierz mnie:rolleyes: tak masz rację, już jesteśmy na finiszu i bardzo mnie to cieszy, to, co zostało i tak już mi tak nie przeszkadza (no może z wyjątkiem stołu). Piekarnik ok, ale szczerze powiem, że jeszcze za dużo nie używałam, do tej pory chyba 3 razy:) ciężko mi porównać, bo poprzedni był stary i teraz w porównaniu z tamtym Gorenje super:) więcej napiszę jak już jakieś ciasto upiekę ps. a jaki jest pomysł na sypialnię? zdradź coś chcesz? to dawaj..next weekend meeting na Okeciu;) ps. praktycznie pomysl juz jest dawno i wklejalam u siebie inspiracje kolorystyczne. tak samo ''popelnilam''maly rysuneczek-wizke:cool: Po prostu wreszcie ogarnelam jaki kolor na jakiej scianie oraz jakie meble itp wczsniej byla wizja rozmazana teraz jest projekt sprecyzowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.05.2015 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.05.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 helllo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.05.2015 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 helllo ) piąteczek już krzesła z westa przyjeżdżają dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.05.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 piąteczek już krzesła z westa przyjeżdżają dziś i będą zdjęcia oczywiście? Nie odzywam się ostatnio ale na bieżąco podziwiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.05.2015 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 i będą zdjęcia oczywiście? Nie odzywam się ostatnio ale na bieżąco podziwiam:wiggle: pewnie,że będą przyznam się Wam,że był to zakup pod wpływem chwili i coś czuję, że będą odsyłane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.05.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 pewnie,że będą przyznam się Wam,że był to zakup pod wpływem chwili i coś czuję, że będą odsyłane;) przynajmniej zobaczysz w którym kierunku podążasz z krzesłami, czasem taki zakup bardzo fajnie rozjaśnia spraee ze jednak mimo wszystko to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 26.05.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Martusia i co z krzesłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.05.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Martusia i co z krzesłami? Ola zostają Jaka u mnie ostatnio cisza:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.05.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 bo cieszysz się mieszkankiem i nie masz czasu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.05.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Ja to w ogóle mam wrażenie, że forum zamarło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.05.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Ja to w ogóle mam wrażenie, że forum zamarło.. też mam takie wrażenie i zastanawiam się jaka jest przyczyna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 29.05.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 może wszyscy mają jakiś ciężki okres w pracy? trochę też chyba się szykowało przygotowań do komunii? w tym tygodniu to faktycznie prawie nic się tu nie działo. Marta, a pokażesz krzesła?:rolleyes:w ramach rozruszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.05.2015 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 też mam takie wrażenie i zastanawiam się jaka jest przyczyna:( ja osobiście chora i nie miałam siły doczołgać się do komputera, serio......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts