martaMarcia 09.06.2015 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Będą, będą a tymczasem w czerwcu trwa projekt sypialnia:D za 2-3 tygodnie zacznie się montaż mebli, krzesło już czeka, teraz przymierzam się do zamówienia u forumowej Diany rolet (może doradzicie w jakim kolorze) i wybrania i zamówienia kinkietu nad biurko. Obawiam się,że tolomeo z wizki na tę chwilę przekracza budżet;) może coś mniejszego? tu wizki: a tak jest teraz: (wybaczcie bałagan, ale jeszcze wszystko w fazie urządzania i lekkiej prowizorki;P Ze zmian projektowych, tow meblach będą drewniane uchwyty takie jak w łazience dolnej, stwierdziliśmy,że wycięcia we frontach nie są do końca praktyczne, będzie się kurzyć, a te uchwyty są bardzo wygodne i podobają się nam (nawet mi totalnej przeciwniczce uchwytów wszelakich;)), biurko będzie frezowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Hej Martusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.06.2015 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Hej Martusia Hej Melisko, w końcu jesteś w domu gdzie fotki z komunii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Hej Melisko, w końcu jesteś w domu gdzie fotki z komunii ? wczoraj kilka dostalam od znajomej, bo jej szwagier robil fotki im...wiec moge ci kilka wyslac na fb.. reszta zdjec z sesji to dopiero w lipcu bedzie (dalam czas dziewczynie na ogarniecie innych komunii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.06.2015 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 wczoraj kilka dostalam od znajomej, bo jej szwagier robil fotki im...wiec moge ci kilka wyslac na fb.. reszta zdjec z sesji to dopiero w lipcu bedzie (dalam czas dziewczynie na ogarniecie innych komunii) no to pewnie, wysyłaj:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.06.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam się ponownie tym razem w Twoim wątku. Schody super! Przejrzałam wątek bardzo pobieżnie bo przede wszystkim szukałam schodów, ale zdążyłam zauważyć, że mamy podobny styl:) Też wybrałam do domu drzwi Pol Skone Simple (tak przy okazji jesteście z nich zadowoleni, braliście dodatkowe wypełnienie?) A przy samych schodach planuje podobny tynk, ale jeszcze podzielony tak aby imitował betonowe płyty:) Idę oglądać resztę Twoich pomieszczeń i czuję, że "wsiąknę" w ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Będą, będą a tymczasem w czerwcu trwa projekt sypialnia:D za 2-3 tygodnie zacznie się montaż mebli, krzesło już czeka, teraz przymierzam się do zamówienia u forumowej Diany rolet (może doradzicie w jakim kolorze) i wybrania i zamówienia kinkietu nad biurko. Obawiam się,że tolomeo z wizki na tę chwilę przekracza budżet;) może coś mniejszego? tu wizki: [ATTACH=CONFIG]320007[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]320008[/ATTACH] a tak jest teraz: [ATTACH=CONFIG]320009[/ATTACH] (wybaczcie bałagan, ale jeszcze wszystko w fazie urządzania i lekkiej prowizorki;P Ze zmian projektowych, tow meblach będą drewniane uchwyty takie jak w łazience dolnej, stwierdziliśmy,że wycięcia we frontach nie są do końca praktyczne, będzie się kurzyć, a te uchwyty są bardzo wygodne i podobają się nam (nawet mi totalnej przeciwniczce uchwytów wszelakich;)), biurko będzie frezowane W kwestii rolet trzymałabym się wizki A zamiast Tolomeo może Subby Italuxa? TU cena Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.06.2015 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam się ponownie tym razem w Twoim wątku. Schody super! Przejrzałam wątek bardzo pobieżnie bo przede wszystkim szukałam schodów, ale zdążyłam zauważyć, że mamy podobny styl:) Też wybrałam do domu drzwi Pol Skone Simple (tak przy okazji jesteście z nich zadowoleni, braliście dodatkowe wypełnienie?) A przy samych schodach planuje podobny tynk, ale jeszcze podzielony tak aby imitował betonowe płyty:) Idę oglądać resztę Twoich pomieszczeń i czuję, że "wsiąknę" w ten wątek Inka drzwi są super,polecam pełne wypełnienie, nie mq dużej dopłaty,a dzięki temu drzwi są ciężkie i takie "solidne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.06.2015 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 W kwestii rolet trzymałabym się wizki A zamiast Tolomeo może Subby Italuxa? TU cena [ATTACH=CONFIG]320069[/ATTACH] Aniu dziękuję, lampa wizualnie mi pasuje,tylko muszę sprawdzić wymiary,bo nie wiem,czy za duża nie jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Ona ma 113 cm Czemu ma być mniejsza od Tolo? Jakiej długości jest blat biurka? Wg mnie, im ona będzie bardziej połamana przy optymalnym ustawieniu, tym lepiej Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.06.2015 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Ona ma 113 cm Czemu ma być mniejsza od Tolo? Jakiej długości jest blat biurka? Wg mnie, im ona będzie bardziej połamana przy optymalnym ustawieniu, tym lepiej Tolo też mi się wydawała za duża, planowałam tę mniejszą, blat ma chyba 58 cm szerokości, a długość muszę sprawdzić,a ponadto kabel wyprowadzony jest blisko regału,więc nie może być "połamana" w tamtą stronę Edytowane 9 Czerwca 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.06.2015 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Zdecydowanie musi być coś mniejszego, moja Jielde z dołu ma 2x30 cm i jak przymierzaliśmy ją do sypialni, to była wg nas za duża. Chyba jakiś mały kinkiet nam pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A taka byłaby zła? Mi się podoba TU szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.06.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A taka byłaby zła? Mi się podoba TU szczegóły [ATTACH=CONFIG]320100[/ATTACH] śliczna jest Aniu:) dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.06.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dziękuje za odpowiedź odnośnie drzwi. Marta tak na szybko przejrzałam wątek i jest PIĘKNIE. Łóżko w sypialni bomba, aż żałuje, że ja z względów finansowych sypialnie urządzę pewnie w Ikea Zabudowa z tv też super, w ogóle nie ma chyba rzeczy, która mi się nie podoba. Z przedmiotów, które też mam dla siebie upatrzone, a które znalazłam u Ciebie to jeszcze ten piekarnik z Gorenje (szkoda, że mikrofala z tej serii ma uchwyt w drugą stronę, przez to kupię jakąś inną i ukryje w szafce, a Wy jak to rozwiązaliście?) i w inspiracjach mam grzejnik łazienkowy, albo taki sam jak Twój, albo łudząco podobny I jeszcze mam prośbę odnośnie schodów :rolleyes: Czy nie będziesz miała nic przeciwko jeśli w sprawie barierki zainspiruje się Twoją? Z tego co doczytałam Ty inspirowałaś się schodami ivy17. Ivy w związku z tym mam pytanie do Ciebie:) Czy Twoje schody nie były przypadkiem robione przez forumowego LasekD? Bo jeśli tak to mamy tego samego wykonawce i wiedziałby już o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.06.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Ivy w związku z tym mam pytanie do Ciebie:) Czy Twoje schody nie były przypadkiem robione przez forumowego LasekD? Bo jeśli tak to mamy tego samego wykonawce i wiedziałby już o co chodzi ? Tak, schody i barierkę robił Pan Darek wiec bardzo dobrze będzie wiedział co i jak po wstępnych ustaleniach sam wszystko wymierzył rozstawy i mam piękne schody i barierkę Edytowane 10 Czerwca 2015 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.06.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dziękuje za odpowiedź odnośnie drzwi. Marta tak na szybko przejrzałam wątek i jest PIĘKNIE. Łóżko w sypialni bomba, aż żałuje, że ja z względów finansowych sypialnie urządzę pewnie w Ikea Zabudowa z tv też super, w ogóle nie ma chyba rzeczy, która mi się nie podoba. Z przedmiotów, które też mam dla siebie upatrzone, a które znalazłam u Ciebie to jeszcze ten piekarnik z Gorenje (szkoda, że mikrofala z tej serii ma uchwyt w drugą stronę, przez to kupię jakąś inną i ukryje w szafce, a Wy jak to rozwiązaliście?) i w inspiracjach mam grzejnik łazienkowy, albo taki sam jak Twój, albo łudząco podobny I jeszcze mam prośbę odnośnie schodów :rolleyes: Czy nie będziesz miała nic przeciwko jeśli w sprawie barierki zainspiruje się Twoją? Z tego co doczytałam Ty inspirowałaś się schodami ivy17. Ivy w związku z tym mam pytanie do Ciebie:) Czy Twoje schody nie były przypadkiem robione przez forumowego LasekD? Bo jeśli tak to mamy tego samego wykonawce i wiedziałby już o co chodzi ? Cześć Inko, oczywiście korzystaj z inspiracji barierkowych, moja jest prawie identyczna jak u Jazzy i bardzo podobna do barierki Iwonki:) nie wiem jak schody Ivy, ale moje były wykonywane przez miejscowego stolarza, ale skoro mój bez problemu poradził sobie z barierką, to Lasek tym bardziej co do piekarnika, to my właśnie tak mamy to rozwiązane, w szafce nad piekarnikiem jest miejsce na mikrofalę jeśli chodzi o łożko Vestę, to my też mieliśmy upatrzone łożko z ikei, które kosztowało 1500 zł, ale jak wyceniłam Vestę i okazało się,że różnica nie jest duża, to przepadłam i nie żałuję wpadaj do mnie częściej, ja ba pewno będę obserwowała Twój wątek, bo super się zapowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.06.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ahhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.06.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Cześć Inko, oczywiście korzystaj z inspiracji barierkowych, moja jest prawie identyczna jak u Jazzy i bardzo podobna do barierki Iwonki:) nie wiem jak schody Ivy, ale moje były wykonywane przez miejscowego stolarza, ale skoro mój bez problemu poradził sobie z barierką, to Lasek tym bardziej Inspiracją do moich był cudowny domek Mooreli i jej śliczne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ahhhhh yhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts