martaMarcia 10.06.2015 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 rolety zamówione:) teraz pozostaje tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.06.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Inspiracją do moich był cudowny domek Mooreli i jej śliczne schody Dziękuje za link. Już gdzieś kiedyś przeglądałam ten wątek, ale wtedy byłam pewnie na etapie fundamentów i nie zakodowałam tych schodów. Dzięki Wam dziewczyny zdecydowałam się na takie barierki jakie Wy macie:) Marta i jakie rolety wybrałaś? Jeśli gdzieś już pisałaś to musiało mi umknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.06.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Zdecydowałam się przełamać szarą nudę w sypialni i ... rolety szaro-białe we wzór chevron:) Mam nadzieję,że będzie ładnie, już się nie mogę doczekać jak skończę sypialnię i w końcu wypakuję wszystko z pudeł teraz intensywnie myślę nad stołem do salonu, bo na razie nie mam pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.06.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Musiałam wygooglować co to jest ten chevron No skoro dla odmiany szary i biały to zaszalałaś:P A tak na serio to na pewno wyjdzie super. Co do stołu to ja też będę miała dużą zagwozdkę.A chcesz cały drewniany? Mi podoba się np ten: http://images53.fotosik.pl/739/c10b9cdde50434e7med.jpg Ale ciężko będzie się czyściło podłogę pod nim no i jest nie rozkładany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 11.06.2015 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Musiałam wygooglować co to jest ten chevron No skoro dla odmiany szary i biały to zaszalałaś:P A tak na serio to na pewno wyjdzie super. Co do stołu to ja też będę miała dużą zagwozdkę.A chcesz cały drewniany? Mi podoba się np ten: http://images53.fotosik.pl/739/c10b9cdde50434e7med.jpg Ale ciężko będzie się czyściło podłogę pod nim no i jest nie rozkładany. Też mi się bardzo ten stół podoba, tylko obawiam się,że niewygodnie byłoby z krzesłami na szczytach stołu. Poza tym ja mam krzesła z metalowymi, czarnymi nogami i nie chcę z tym czarnym przesadzić. Myślę za to o takich stolikach kawowych z takemehome ( z białymi lub czarnymi płozami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.06.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Stoliki bardzo fajne. Ja raczej zdecyduje się na okrągły, ale to głównie ze względu na dzieci. Jeśli masz chwilę i to zajrzyj na tą stronę https://www.facebook.com/IZIDIZ/photos_streamZnalazłam ich przypadkiem, a robią stoliki na wymiar i chyba trochę taniej niż w takemehome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.06.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Zasypuje Cię postami, ale tez ostatnio rozglądałam się za stołem i wkleję Ci jeszcze dwa moje typy z manufaktury drewna http://www.manufakturadrewna.pl/komodo-p60 http://www.manufakturadrewna.pl/roti-p56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.06.2015 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Stoliki bardzo fajne. Ja raczej zdecyduje się na okrągły, ale to głównie ze względu na dzieci. Jeśli masz chwilę i to zajrzyj na tą stronę https://www.facebook.com/IZIDIZ/photos_stream Znalazłam ich przypadkiem, a robią stoliki na wymiar i chyba trochę taniej niż w takemehome. Bardzo dziękuję za ten namiar:))) zaraz napiszę z prośbą o wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.06.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Marta, chyba nie zdążyłam ci pogratulować przeprowadzki i przepięknego mieszkania..... wszystko mi się podoba!!! oby Wam się uwiło cudowne, ciepłe, bezpieczne i przytulne gniazdko na wiele szczęśliwych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.06.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Rolety szyją się już szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Martusia reety, wsiaknela tak jak Chloe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.06.2015 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Rolety szyją się już szyją Juupi:) już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.06.2015 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Marta, chyba nie zdążyłam ci pogratulować przeprowadzki i przepięknego mieszkania..... wszystko mi się podoba!!! oby Wam się uwiło cudowne, ciepłe, bezpieczne i przytulne gniazdko na wiele szczęśliwych lat Catti, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.06.2015 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Martusia reety, wsiaknela tak jak Chloe Melisko jestem, na weekend zawitam na dłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Marta, utworzymy klub "szewronowych okiennych sypialnianek" Już piszę statut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Melisko jestem, na weekend zawitam na dłużej:) w weekend to mnie nie bedzie jutro lece do PL, wracam w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.06.2015 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Marta, utworzymy klub "szewronowych okiennych sypialnianek" Już piszę statut o tak:) moje rolety już do mnie jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.06.2015 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 w weekend to mnie nie bedzie jutro lece do PL, wracam w niedziele a Ty się ostatnio rozjeździłaś znowu jakaś imprezka? tym razem wesele:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 zgadza sie szkoda ze sama lece ale lece i zamierzam potancowac, bo kolejne wesele to hmmm nie tak szybko najgorzej bedzie mi wczesnie wstac, zeby na lotnisko dojechac cos czuje ze z make up'em i fryzurka nie tknieta wyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.06.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 o tak:) moje rolety już do mnie jadą O to będą jakieś fotki?? Pokaż jakieś fotki! Mam do Ciebie pytanie o dozowniki do mydła Sodahl. Działają u Ciebie bez zarzutu? Mnie szlag przy nich trafia! W obu pompka nie wraca do góry i mydła wylatuje kropelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts