martaMarcia 25.06.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Przeglądam katalog i widzę, że coś pomieszałam. Duo jest bezprzylgowe i patrząc na zdjęcie to chyba takie macie. A byłaby możliwość, żebyś zmierzyła ile cm ościeżnicy wchodzi na ścianę? Chodzi mi o ten wymiar zaznaczony czerwoną strzałką: http://images51.fotosik.pl/751/a96f0e1175ae6068med.jpg Jestem:) zmierzyłam:) około 7,5 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 26.06.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dziękuję bardzo Czyli masz te szersze, też takie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.06.2015 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Dziękuję bardzo Czyli masz te szersze, też takie wezmę tak,drzwi polecam z czystym sumieniem:) u mnie mieli być jutro stolarze... i zgadniejcie co... przełożyli oczywiście grrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.06.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Cześć Martuś Chyba musimy się w końcu przyzwyczaić, ze termin "jutro" jest pojęciem względnym;) U mnie bardzo podobnie. Na jedną rzecz czekam od zimy, a termin mają na... kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 tak,drzwi polecam z czystym sumieniem:) u mnie mieli być jutro stolarze... i zgadniejcie co... przełożyli oczywiście grrrr! pfii ja od sierpnia ubieglego roku slysze, ze gladzie lada dzien beda skonczone i co? anooo nadal nie sa damy rade, bo kto jak nie my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.06.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 No macie rację,dziewczyny, tylko ja jestem "dość" nerwowa;) panowie dostaną opierdziel,bo specjalnie wszystkie weekendowe plany poprzekładałam,bo mieli montować. Trzeba się jednak przyzwyczaić, że fachowcy mają zupełnie inne rozumienie terminowości;) no cóż... za to jutro listwy przypodłogowe zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 27.06.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 No macie rację,dziewczyny, tylko ja jestem "dość" nerwowa;) panowie dostaną opierdziel,bo specjalnie wszystkie weekendowe plany poprzekładałam,bo mieli montować. Trzeba się jednak przyzwyczaić, że fachowcy mają zupełnie inne rozumienie terminowości;) no cóż... za to jutro listwy przypodłogowe zamówię u Nas też siedzisko miało być po miesiącu od zamówienia:( a czekamy i czekamy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.06.2015 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Korzystając z pomysłów z wątku Tomkowej udało się zawiesić bez użycia gwoździ obraz od Szocika. Listwy przypodłogowe w końcu zamówione, hip hip hurra, małymi kroczkami do przodu:) mam wielką nadzieję, że we wtorek podzielę się z Wami zdjęciami prawie skończonej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.06.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Korzystając z pomysłów z wątku Tomkowej udało się zawiesić bez użycia gwoździ obraz od Szocika. Listwy przypodłogowe w końcu zamówione, hip hip hurra, małymi kroczkami do przodu:) mam wielką nadzieję, że we wtorek podzielę się z Wami zdjęciami prawie skończonej sypialni. :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Melduję, że fachowcom udało się dziś dojechać mam nadzieję, że jak wrócę z pracy, to będzie już widać jakieś efekty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 29.06.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 my też mamy nadzieję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.06.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Melduję, że fachowcom udało się dziś dojechać mam nadzieję, że jak wrócę z pracy, to będzie już widać jakieś efekty;) oooo będzie pewnie już coś fajnego, a może całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Marta, a o której Ty wracasz z pracy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Marta, a o której Ty wracasz z pracy?? Właśnie zaraz wychodzę,ale z tego,co mi przekazali stolarze,"trochę" jeszcze im zostało do zrobienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Na razie jeden wielki burdel;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.06.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Na razie jeden wielki burdel;) lubimy burdel :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 powoli do przodu, biurko i regał już są, wnętrze szaf też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 lubimy burdel :yes: I fotki "w trakcie" Marta, nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.06.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Dziewczyny,pomocy,składamy roletę. Robimy to intuicyjnie,ale coś poszło nie tak,bo jak próbujemy ją zwinąć to wszystko się zwija do wewnątrz zamiast kaskadowo:/ gdzie jest błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts