Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Przeglądam katalog i widzę, że coś pomieszałam. Duo jest bezprzylgowe i patrząc na zdjęcie to chyba takie macie. A byłaby możliwość, żebyś zmierzyła ile cm ościeżnicy wchodzi na ścianę? Chodzi mi o ten wymiar zaznaczony czerwoną strzałką:

http://images51.fotosik.pl/751/a96f0e1175ae6068med.jpg

Jestem:) zmierzyłam:) około 7,5 cm:)

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję bardzo :) Czyli masz te szersze, też takie wezmę :)

tak,drzwi polecam z czystym sumieniem:)

u mnie mieli być jutro stolarze... i zgadniejcie co... przełożyli oczywiście grrrr!

Cześć Martuś:)

Chyba musimy się w końcu przyzwyczaić, ze termin "jutro" jest pojęciem względnym;) U mnie bardzo podobnie. Na jedną rzecz czekam od zimy, a termin mają na... kwiecień:lol2:

tak,drzwi polecam z czystym sumieniem:)

u mnie mieli być jutro stolarze... i zgadniejcie co... przełożyli oczywiście grrrr!

pfii ja od sierpnia ubieglego roku slysze, ze gladzie lada dzien beda skonczone i co?

anooo nadal nie sa :sick:

damy rade, bo kto jak nie my ;) :D

No macie rację,dziewczyny, tylko ja jestem "dość" nerwowa;) panowie dostaną opierdziel,bo specjalnie wszystkie weekendowe plany poprzekładałam,bo mieli montować. Trzeba się jednak przyzwyczaić, że fachowcy mają zupełnie inne rozumienie terminowości;)

no cóż... za to jutro listwy przypodłogowe zamówię;)

No macie rację,dziewczyny, tylko ja jestem "dość" nerwowa;) panowie dostaną opierdziel,bo specjalnie wszystkie weekendowe plany poprzekładałam,bo mieli montować. Trzeba się jednak przyzwyczaić, że fachowcy mają zupełnie inne rozumienie terminowości;)

no cóż... za to jutro listwy przypodłogowe zamówię;)

u Nas też siedzisko miało być po miesiącu od zamówienia:( a czekamy i czekamy:(

Korzystając z pomysłów z wątku Tomkowej udało się zawiesić bez użycia gwoździ obraz od Szocika.

Listwy przypodłogowe w końcu zamówione, hip hip hurra, małymi kroczkami do przodu:)

mam wielką nadzieję, że we wtorek podzielę się z Wami zdjęciami prawie skończonej sypialni. :rolleyes:

Korzystając z pomysłów z wątku Tomkowej udało się zawiesić bez użycia gwoździ obraz od Szocika.

Listwy przypodłogowe w końcu zamówione, hip hip hurra, małymi kroczkami do przodu:)

mam wielką nadzieję, że we wtorek podzielę się z Wami zdjęciami prawie skończonej sypialni. :rolleyes:

:wave::wave::wave:

Melduję, że fachowcom udało się dziś dojechać;) mam nadzieję, że jak wrócę z pracy, to będzie już widać jakieś efekty;)

oooo będzie pewnie już coś fajnego, a może całość?

Marta, a o której Ty wracasz z pracy?? :lol2:

Właśnie zaraz wychodzę,ale z tego,co mi przekazali stolarze,"trochę" jeszcze im zostało do zrobienia:)

Dziewczyny,pomocy,składamy roletę. Robimy to intuicyjnie,ale coś poszło nie tak,bo jak próbujemy ją zwinąć to wszystko się zwija do wewnątrz zamiast kaskadowo:/ gdzie jest błąd?