martaMarcia 29.06.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Sypialnia zrealizowana w 85%... reszta w czwartek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Marta, u mnie roletę montowała krawcowa Jaki to rodzaj mechanizmu? Pociąga się za normalny sznurek, czy taki "kulkowany", który nawija się w kasecie z boku panelu ściennego? Mam coś takiego: Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Aniu, taki jak Twój, tylko mi się wydaje, że pomyliłam coś z tymi sznurkami, bo od kasety idzie 5 sznurków i ja je zawiązałam o te petelki przyszyte na dole. Pytanie czy powinny też przechodzić przez te przeszycia poziome? Zaraz cyknę fotkę, niech tylko stolarze wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Przy przeszyciach poziomych też są pętelki i nitka musi przez nie pionowo przechodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Przy przeszyciach poziomych też są pętelki i nitka musi przez nie pionowo przechodzić Muszę ściągnąć roletę i jeszcze raz zobaczyć, bo nie mam pętelek, ale może jakieś dziurki są, których nie zauważyłam:) dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Musi coś być, u mnie są małe plastikowe kółeczka, dokładnie w tym pionie, gdzie wychodzą sznurki z kasety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Musi coś być, u mnie są małe plastikowe kółeczka, dokładnie w tym pionie, gdzie wychodzą sznurki z kasety poogladalam,zszyte wszystko,a plastikowe pętelki tylko na dole,poczekqm na odp. Diany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Sypialnia zrealizowana w 85%... reszta w czwartek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Właśnie usiłuję wgrać lepsze i przede wszystkim większe zdjęcia:) co do zabudowy, to brak cokołu, dwie szuflady wewnętrzne do zamontowania, zamontowali tylko jeden uchwyt (brakuje trzech) i jeszcze półki na książki koło łóżka, ale to wszystko już w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 poogladalam,zszyte wszystko,a plastikowe pętelki tylko na dole,poczekqm na odp. Diany:) Dziwne, ale Diana na pewno będzie wiedziała Do tych poziomych przeszyć, w które wkłada się patyczki usztywniające powinny być doszyte przelotki na sznurek. Coś takiego, zaznaczyłam na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Właśnie usiłuję wgrać lepsze i przede wszystkim większe zdjęcia:) co do zabudowy, to brak cokołu, dwie szuflady wewnętrzne do zamontowania, zamontowali tylko jeden uchwyt (brakuje trzech) i jeszcze półki na książki koło łóżka, ale to wszystko już w czwartek. To już malutko zostało. Ale super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Chciałam jeszcze się przyznać,że krzesło Eifel kupione do sypialni jest za niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.06.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Chciałam jeszcze się przyznać,że krzesło Eifel kupione do sypialni jest za niskie jak ro za niskie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 jak ro za niskie ?? No niestety, próbuję wkleić zdjęcie, ale coś mi internet szwankuje i cały czas pokazuje sie komunikat, że nie można. Blat jest nad grzejnikiem, więc wyszedł chyba trochę wyższy niż tradycyjne biurko... niestety kupując krzesło o tym nie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.06.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Piękna zabudowa Bardzo mi się Twoja sypialnia podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Chciałam jeszcze się przyznać,że krzesło Eifel kupione do sypialni jest za niskie Żółte? Jeżeli nie zwrócisz, to na pewno znajdziesz dla niego jakieś inne fajne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Nadal kiepskie zdjęcie, ale tu widać jakie niskie krzesło w stosunku do blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Żółte? Jeżeli nie zwrócisz, to na pewno znajdziesz dla niego jakieś inne fajne miejsce nie, to szare tapicerowane, które cały czas stało na dole. Nie zwrócę, bo kupiłam na przecenie w sklepie stacjonarnym i już chyba z 1,5 miesiąca temu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Chyba pora spać jutro powalczę z roletą, a tymczasem powiem, że jestem bardzo zadowolona z zabudowy, wyszła ładnie, cieszę się, że zdecydowałam się na te uchwyty zamiast wycięć, są bardzo wygodne i nam się podobają czekam aż skończą i w weekend biorę się za porządki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts