lukasz69karolina 10.07.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 no sorki dziewczyny, ale to po kiego Wam ta suszarka? by tylko majty suszyć? no dla mnie bez sensu wydawało mi się, bo nie mam tego cuda techniki, że właśnie to głównie do koszulek, bluzek - takich większych ciuchów by nie musiały wisieć na sznurkach gdzieś w domu no i by nie trzeba było potem prasować ich bo takich codziennych użytkowań (bo wiadomo, że męskie koszule czy bluzki na jakieś wyjścia to trzeba jednak machnąć żelazkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.07.2015 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 no sorki dziewczyny, ale to po kiego Wam ta suszarka? by tylko majty suszyć? no dla mnie bez sensu wydawało mi się, bo nie mam tego cuda techniki, że właśnie to głównie do koszulek, bluzek - takich większych ciuchów by nie musiały wisieć na sznurkach gdzieś w domu no i by nie trzeba było potem prasować ich bo takich codziennych użytkowań (bo wiadomo, że męskie koszule czy bluzki na jakieś wyjścia to trzeba jednak machnąć żelazkiem) Wiesz co jak dla mnie to nie ma o czym mówić, mam mieszkanie i nie suszę na balkonie, więc suszarka jest akurat bardzo przydatna:) ręczniki, pościel i właśnie majty:) dla porównania moja mama ma starą suszarkę Miele i w niej nawet koszule i bluzki suszy, bo nie zdarzyło się,żeby coś się zbiegło, moja natomiast jest jakaś "mocniejsza" i nie chcę mysleć co by się działo gdybym nastawiła na program max czyli 5 godzin pranie i suszenie:D ps. listwy na dole już są, dziś kładą się na górze:) zdecydowałam się również na listwę w łazience dolnej, nie wiem czy pamiętacie te dylematy... na próbę zostawiłam bez niczego i się nie sprawdziło haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Wiesz co jak dla mnie to nie ma o czym mówić, mam mieszkanie i nie suszę na balkonie, więc suszarka jest akurat bardzo przydatna:) ręczniki, pościel i właśnie majty:) dla porównania moja mama ma starą suszarkę Miele i w niej nawet koszule i bluzki suszy, bo nie zdarzyło się,żeby coś się zbiegło, moja natomiast jest jakaś "mocniejsza" i nie chcę mysleć co by się działo gdybym nastawiła na program max czyli 5 godzin pranie i suszenie:D ps. listwy na dole już są, dziś kładą się na górze:) zdecydowałam się również na listwę w łazience dolnej, nie wiem czy pamiętacie te dylematy... na próbę zostawiłam bez niczego i się nie sprawdziło haha z ta suszarką to chyba zalezy co i jak i jaki model a na listwy czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.07.2015 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 z ta suszarką to chyba zalezy co i jak i jaki model a na listwy czekam niecierpliwie Powiem tak, fajnie z listwami, ale jakiegoś wow nie ma:) jak posprzątam, to cyknę jakieś fotki:) chciałabym też prosić Was o poradę w kwestii lamp wiszących do kuchni, zaczynają mnie denerwować te kable, a zupełnie nie mam pomysłu na to miejsce w rogu:) dziś przyjdzie kinkiet... ale kiedy będzie zamontowany, to nie wiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Powiem tak, fajnie z listwami, ale jakiegoś wow nie ma:) jak posprzątam, to cyknę jakieś fotki:) chciałabym też prosić Was o poradę w kwestii lamp wiszących do kuchni, zaczynają mnie denerwować te kable, a zupełnie nie mam pomysłu na to miejsce w rogu:) dziś przyjdzie kinkiet... ale kiedy będzie zamontowany, to nie wiem:D wydaje mi sie ze listwy wprowadzają takie wykończenie, całościowo lepszy odbiór takiego zamkniecia tematu. Tak wydaje mi sie ze kiedyś będzie u mnie Co do lamp to pewnie cos wymyślimy wspólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.07.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Marta Ty chyba miałaś taki dylemat z listwa jaki ja będę miała. Ciekawa jestem jak to finalnie u Ciebie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.07.2015 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 wydaje mi sie ze listwy wprowadzają takie wykończenie, całościowo lepszy odbiór takiego zamkniecia tematu. Tak wydaje mi sie ze kiedyś będzie u mnie Co do lamp to pewnie cos wymyślimy wspólnie Kurna mój kinkiet jest ponoć mini mini;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Kurna mój kinkiet jest ponoć mini mini;) co za maleństwo zamówiłaś, nie było wymiarów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.07.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 co za maleństwo zamówiłaś, nie było wymiarów ? niby sprawdzałam ahh, ja jak coś zamówię, to albo za małe, albo za duże, ewentualnie za wysokie lub za niskie zobaczę na własne oczy to się wypowiem:D na dodatek przyszło na adres rodziców, więc dziś na pewno nie będzie zamontowane:) poczekam do niedzieli, wtedy go odbiorę jakaś nieprzytomna jestem... chyba zakochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 jakaś nieprzytomna jestem... chyba zakochana to tak jak ja, ja jak zamowiłam lampy na stolik nocny to okazała sie zamiast pięknymi duzymi, małymi kurduplami heheh Od tego czasu mało co zamawiam w sieci hehe, jeśli wcześniej nie widziałam na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 18.07.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Marta, jak ten czarny śliczny piekarnik? Zadowolona jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.07.2015 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Marta, jak ten czarny śliczny piekarnik? Zadowolona jesteś? Kamila,jest ok,ale moi rodzice mają Bosha i chyba jakoś szybciej piecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.07.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Kamila,jest ok,ale moi rodzice mają Bosha i chyba jakoś szybciej piecze szybciej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.07.2015 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 szybciej ??? No dokładnie, jakoś "sprawniej" działa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.07.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 No dokładnie, jakoś "sprawniej" działa;) no moze coś w tym jest, ale myślalam ze te nowe piekarniki jakoś jednakowo sie nagrzewają Jak tam sypialnia, rolety wiszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 21.07.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Dziewczyny czym myjecie indukcję? bo u mnie takie placki jakby są, jak są suche to nie widać ale jak przejadę mokrą ścierką to takie jakby koła, obrączki, takie plamy rożne a boję się tego mocno trzeć, żeby nie porysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.07.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 u mnie jest to samo - myję płynem do mycia naczyń i potem wycieram papierowym ręcznikiem, jest idealnie bez smug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.07.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 MArta Tomkowa mnie na Ciebie nasłała Szukam fugi do moich kafli, możesz zajrzeć do mnie i coś poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 To najprawdziwsza prawda Marta, fantastycznie dobrałaś fugę do podłogi w górnej łazience Próbowałam odszukać fotki, ale się mi nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.07.2015 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 MArta Tomkowa mnie na Ciebie nasłała Szukam fugi do moich kafli, możesz zajrzeć do mnie i coś poradzić? Waniliana,ja mam jakąś fugę z Mapei,ale numeru nie pamiętam:( a tymczasem z Costa de la Luz pozdrawiam Was,dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts