ivy17 21.07.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 a tymczasem z Costa de la Luz pozdrawiam Was,dziewczynki:) tak myślałam ze sie wakacjujesz , superrrrrrrrrrrr :rolleyes: Miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.07.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 a tymczasem z Costa de la Luz pozdrawiam Was,dziewczynki:) Ale super!! Tam to jest luz Wypoczywaj!! Piękne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.07.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.07.2015 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ale super!! Tam to jest luz Wypoczywaj!! Piękne miejsce Tak,to fantastyczne miejsce,piękne szerokie plaże,zielono, Hiszpanii jestem 11 raz,ale tu pierwszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 23.07.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 jejku Martuś zazdroszczę ale tak pozytywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.07.2015 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 jejku Martuś zazdroszczę ale tak pozytywnie:) No to powróciłam,wypoczęta, zadowolona,tylko do pracy się nie chce wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.07.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.07.2015 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 wróciłam z nową energią,mam nadzieję, że w końcu ruszę temat stołu,stolików kawowych, dywanu i ściany nad kanapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.07.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 HA!! Już wiem, zaczęłam czytać i nie dokończyłam. Ale jakby co to kontynuuję Cena przycisku 800 zł?:wtf: Moja MEPA (czarne szkło) też kosztowała 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.07.2015 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 HA!! Już wiem, zaczęłam czytać i nie dokończyłam. Ale jakby co to kontynuuję zapraszam, zapraszam, choć u mnie niewiele się dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.08.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 No wlasnie ...co tam? tzn tutaj slychac? wypoczynku zazdroszcze w pozytywnym slowa znaczeniu...ja niestety nie mialam tak fajnie ale to nie temat na fm...ciesze sie, ze jestem juz u "siebie"..teraz musze tylko dziewczyny okielznac i postawic do pionu, bo to juz nie PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.08.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 No wlasnie ...co tam? tzn tutaj slychac? wypoczynku zazdroszcze w pozytywnym slowa znaczeniu...ja niestety nie mialam tak fajnie ale to nie temat na fm...ciesze sie, ze jestem juz u "siebie"..teraz musze tylko dziewczyny okielznac i postawic do pionu, bo to juz nie PL Dobrze,że już wróciłaś) u nas mieszkaniowo bez zmian, trochę kuchnię "uzupełniam", trochę naczyń i pierdółek pokupiłam i pozamawiałam:) pora zapolować na stół i stoliki kawowe, we wrześniu będzie zabudowa do łazienki i to by było na tyle jeśli chodzi o nowości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.08.2015 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ehh co za dzień, nie dość, że te upały bardzo dają się we znaki, to mamy problem z lokatorami starego mieszkania, zapewne nie skończy się to ugodowo, a nas czeka poszukiwanie od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.08.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 A jutro ma być najgorętszy dzień roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.08.2015 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 A jutro ma być najgorętszy dzień roku Aniko nawet mi nie mów, źle znoszę te upały, jutro chyba pojadę do rodziców, u nich przynajmniej w domu chłodno, u nas wiatrak nie wyrabia:) a jeszcze dziś mnie czeka niemiłe spotkanie z lokatorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.08.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 a jeszcze dziś mnie czeka niemiłe spotkanie z lokatorami Świat jest pełen podłych ludzi niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.08.2015 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Świat jest pełen podłych ludzi niestety podłych naprawdę, najpierw pani płakała, wymyślała wypadki w rodzinie itd, żeby odwlec zapłatę, a teraz przebiegle poinformowała, że ona się "dowiadywała" i wie, że nie możemy jej wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.08.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 07.08.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 A to matka z dzieckiem na stałe zameldowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 07.08.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 O rany ludzie potrafią być bezczelni. Mam nadzieję, że szybko uda się Wam rozwiązać tą sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts